zanimljivo

"Zadovoljan sam": Luka Raco ISKRENO progovorio o emotivnom statusu

0

Glumac se prisetio svojih početaka bavljenja javnim poslom i ispričao šta mu je to pomoglo da počne da se bavi glumom. 

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Glumac Luka Raco pojavio se na zatvaranju velikog modnog događaja "Belgrade Fashion Week", gde je učestvovao u jednoj reviji, a tom prilikom se prisetio i početka u svetu manekenstva. 

 

Ja sam još kao klinac počeo da se bavim modom u jednoj modnoj agenciji. To je bio moj prvi korak za ulazak u javni posao.

 

Manekenstvo je jako lep posao, ali ja bih rekao da se u Srbij posmatra još uvek kao hobi. U ovom poslu može da se uživa, ali sama zarada nije adekvatna kao što je u inostranstvu. Nekako me put odveo u glumu, ali da nije bilo ovoga ne bih ni završio u glumi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

 

— Najbitnije je da svako ima svoj stil. Ako nosimo nešto što ne odgovara našem karakteru nećemo znati da iznesemo to na kraju dana. Bitno je biti jedinstven — kazao je Raco i dodao da je izgled bitan deo svakog posla, ali da svakako nije presudan faktor. 

 

1 / 7 Foto: Instagram Printscreen

 

Prisetio se i perioda kada je posebno u manekenstvu uživao dok je bio mlađi jer je dosta putovao van Beograda i uživao u revijama, razgovorima i druženjima, a zatim je kratko prokomentarisao svoj emotivni status.

 

— Neću više za medije govoriti da li imam devojku ili ne, zbog nekih prethodnih iskustava, ali reći ću da sam zadovoljan bio sam ili sa nekim. 

 

 

makonda-tracker