Emina Jahović: Porodiću se carskim rezom

1
Pevačica Emina Jahović - Sandal raduje se skorom saznaju o tome kog će pola biti njeno drugo dete i otkriva kako se suprug ophodi prema njoj u trudnoći

Pop zvezda Emina Jahović – Sandal (29), koja je u četvrtom mesecu trudnoće, posetila je ove nedelje Beograd bez supruga Mustafe Sandala (41) koji je za to vreme u Istanbulu čuvao njihovog trogodišnjeg sina Jamana. Lepa trudnica boravila je na svadbi Jelene Tomašević a posetila je i sestru Sabinu, inače dečjeg psihijatra, koja joj je davala savete u vezi sa drugom trudnoćom. U intervjuu za Story.rs, šarmantna Novopazarka otkriva kako provodi trudničke dane i priča o slatkom išekivanju bebe.

Story: Imate li naznaka u vezi sa tim kog će pola biti beba?

- U ovom trenutku nemam, ali sve ćemo to znati u narednih deset dana. Pomalo smo i mi nestrpljivi, moram da priznam.

Story: Zbog čega vam se čini da ćete ipak dobiti dečaka?

- Verovatno moja intuicija, mada ja obično napravim lošu procenu ( smeh ). Videćemo.

Story: Da li biste više voleli dečaka ili devojčicu?

- Najvažnije je da bude zdravo. Sada kada razmislim zaista mi je svejedno. Mada od početka trudnoće, prolazilo mi je kroz glavu sta bi bilo kad bih dobila devojčicu.

Story: Kako ste podnosili trudničke mučnine?

- Veoma teško. Priče da je druga trudnoća lakša, u mom slučaju ne stoje. Imam utisak da su još veće. Mada zaista sam se trudila da ne razmišljam o tome i pokušavala da pažnju usredsredim na druge stvari, što je zaista ponekad i pomagalo.

Story: Šta vam je sestra Sabina, inače dečji psihijatar, savetovala kada je reč o navikavanju Jamana na društvo koje će uskoro dobiti?

- Mnogo mi pomažu njeni saveti jer je Jaman veoma ljubomoran na još nerođeno dete. Teško se borimo sa takvim njegovim ponašanjem. Govori mi da pokrijem stomak, jer misli da nas beba gleda i ponekad stvarno ne znam kako da se postavim u toj situaciji.

Story: Da li je Mustafa brižniji prema vama kada ste u drugom stanju?

-Suprug je uvek brižan prema meni. Možda sada ima vise razumevanja za mene, ali kada je reč o brizi i pažnji ona je uvek prisutna. To je i jedan od mnogobrojnih razloga zašto toliko volim svog supruga.

Story: Provodite li vreme kod kuće ili sa Msutafom često izlazite u noćne provode i sada kada ste u drugom stanju?

- Noćni izlasci su sada prošlost. Ako izlazim to je preko dana, a noću jedino ako idem na neku proslavu ili neki veoma bitan datum mojim najbližima. Osoba sam koja voli da je stalno u društvu, ali u trudnoći je sve drugačije, totalno suprotno.

Story: Kako ste podneli snimanje spota Posle mene, budući da ste i tada bili trudni?

-Veoma teško. Mada ekipa je bila veoma dobro organizovana tako da smo tejkove uradili za nekoliko sati. Spot je na kraju ispao onako kako sam i zamislila i Miloš Nadaždin je to odlično oslikao.

Story: Hoćete li se poroditi carskim rezom ili prirodnim putem i idete li redovno na zdravstvene kontrole?

- Porodiću se carskim rezom kao i prvi put, a kada je reč o kontrolama, naravno da idem i uvek sam na vezi sa doktorkom koja mi održava trudnoću.

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker