Glossy intervju

VELIKI DEO ŽIVOTA PROVEO SAM U RAZVRATU I BLUDU, UZ OBILJE OPIJATA: Milić Vukašinović potpuno OTVORENO o svom životu, a iznenadićete se kada čujete kada je i SA KIM prvi put vodio ljubav!

1

Poznati kantautor Milić Vukašinović ekskluzivno u intervjuu za Glossy otkriva gde se i kada prvi put zaljubio, emotivno priča o svom životu koji je vodio pre nego što je upoznao sadašnju suprugu Suzanu, te otkriva na koji način prevazilazi sve životne bure i oluje.

foto: goran jovanović
foto: goran jovanović

Koliko vam se promenio život od “Bijelog dugmeta” pa do danas?

 

Nije bitno da li mi se život promenio na bolje ili na gore što se finansija tiče, ali što se tiče unutrašnje sreće i zadovoljstva sigurno na bolje i to traje i dan danas.


Da li je lakše u današnje vreme biti bubnjar, pevač ili kompozitor?

 

Najlagodnije je biti kompozitor i nuditi pesme raznim izvođačima i živeti od autorskih prava. Kada si izvođač, muke su to i teško maltretiranje, putovanja, neizvesnost oko broja posetilaca na svirci, i dozvoljavanje svakom obožavaocu da ti dosađuje.


Kad sve saberete i oduzmete da li ima nešto što biste promenili u svojoj karijeri?

 

S obzirom na to da sam mogao i svetsku karijeru da napravim u Londonu početkom osamdesetih, zadovoljan sam što nisam jer ne bi sad ni radili ovaj intervju, davno bi me ta svetska šoubiznis mašinerija uništila, a ovako, volim ono što radim, uživam u tome i ne narušava mi privatan život, što je princip sreće kad si aktivan na muzičkom planu. 


Da li i koliko se razlikuje današnji reality svet od prvog show-a programa Veliki brat u kome ste učestvovali?

 

Današnji rijalitiji su prostačka nakarada i dno dna u odnosu na Velikog brata koji je bio jedini pravi rijaliti, sa poštovanjem pravila i uvažavanje učesnika od strane produkcije a danas je to ''što gore i prostakčije, to bolje'' a i predugo traju, do besmislenosti. 


Da li biste danas ušli u još neki reality?

 

Ne bih više ulazio ni u kakve rijalitije, ostavio sam dovoljno traga u Velikom bratu, tri puta sam bio i na Jutjubu su i danas najgledaniji klipovi iz tog rijalitija, sa mnom u glavnoj ulozi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker