Glossy intervju

VELIKI DEO ŽIVOTA PROVEO SAM U RAZVRATU I BLUDU, UZ OBILJE OPIJATA: Milić Vukašinović potpuno OTVORENO o svom životu, a iznenadićete se kada čujete kada je i SA KIM prvi put vodio ljubav!

1

Poznati kantautor Milić Vukašinović ekskluzivno u intervjuu za Glossy otkriva gde se i kada prvi put zaljubio, emotivno priča o svom životu koji je vodio pre nego što je upoznao sadašnju suprugu Suzanu, te otkriva na koji način prevazilazi sve životne bure i oluje.

foto: Petar Đorđević


Sa samo osam godina ste se sa roditeljima presrlili u Sarajevo. Po čemu pamtite to odrastanje i koji je najlepši trenutak koji vas vezuje za taj grad?

 

Sa 12 godina sam već počeo da sviram bubnjeve na igrankama i da živim život punim plućima, naročito nakon rok revolucije koja je usledila nedugo nakon tih mojih prvih muzičkih koraka.


Sećate li se prve simpatije i prvog poljupca? 

 

Pa sa obzirom da sam jako mlad, sa 12 godina počeo da vodim ljubav i to sa prostitukama, prvu pravu simpatiju i prvi pravi poljubac sa emocijama sam doživio na moru, na ostrvu Cresu u današnjoj Hrvatskoj i to u odmaralištu jevrejske opštine iz Sarajeva, gde sam boravio na crno i zabavljao prisutne svojim egzibicijama na bubnjevima.

 

Prepoznatljivi ste po specijalnom imidžu - šeširu koji nikada ne skidate. Da li vam je nekada dosadio?

 

Moj stajling osim šešira podrazumeva i nakit i kaiševe sa nezaobilaznim kaubojskim čizmama, a kaubojske čizme podrazumevaju i kaubojske šešire. Volim taj imidž jer sam kao klinac sanjao da tako izgledam kad odrastem, a i mrzim kad mi vetar skloni šiške sa čela, a sa šeširom na glavi se to ne može desiti, ali i na kraju krajeva uvek sa šeširom izgledam top čak i kad mi kosa nije baš za prikazivanje.

 

foto: Privatna Arhiva


Šta za vas predstavlja autobiografija “Seksualno nemoralan tip” ?

 

Moja autobiografija nosi naziv ''Seksualno nemoralan tip'' jer sam 70% svog života proveo u razvratu i bludu uz obilje opijata, a u isto vreme i bio u vrlo stabilnom braku sa svojom prvom ženom, pa zbog toga to ''nemoralan tip'', mada na koricama knjige i piše ''seks, droga, alkohol i rokenrol''. 


U kojim stvarima mislite za sebe da ste nemoralni?

 

Kada živiš sa ženom koju voliš i poštuješ, a u isto vreme si i najveći seksualni razvratnik, moraš biti' ''seksualno nemoralan tip'', ovo se odnosi na moj život pre Suzane, moje sadašnje supruge.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker