Glossy intervju

NENAD KNEŽEVIĆ KNEZ EKSKLUZIVNO otkriva detalje svog venčanja i najavljuje prisustvo SVETSKE FACE: To će biti nešto do sada NEVIĐENO KOD NAS!

1

Popularni pevač Nenad Knežević Knez ekskluzivno u intervjuu za Glossy otkriva sve detalje predstojećeg venčanja sa svojom izabranicom Tatjanom, ali i detalje o dugo očekivanom albumu koji će predstaviti sledeće godine.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Pre nekoliko dana ste izdali novu pesmu “Danas ja, sjutra ti”, kako ste zadovoljni novim projektom?

 

Prezadovoljan sam pesmom, tu vrstu popa najviše volim. Sa njom sam se vratio nekim svojim korenima kada su balade u pitanju. Ona je samo jedna od mnogih koja će se naći na mom novom albumu. Ostale pesme su vrlo senzulane i emotivne. Sve sam radio sa mojoj proverenom ekipom.

 

Da li se pronalazite u tekstu pesme?

 

Naravno, pesma je vrlo lična priča, opisuje moj život i nije slučajno što je početak na francuskom jeziku. Neki kadrovi su snimani i u Parizu, i jako sam srećan zbog toga.

 

Šta očekujete od ove pesme?

 

Već je izuzetno tražena i po radio stanicama, ali i po nastupima.

 

Sa koliko emocija doživljavate svaku pesmu i kako doživljavate ovu?

 

Svu moju interpretaciju sam bazirao na emocijama. Bez emocija ne bih mogao da pevam. Priznajem da sam mnogo emotivan, ali to je malo čudno, s obzirom na to da dolazim iz Crne Gore, iz tih krajeva gde je čojstvo i junaštvo na prvom mestu i gde muškarci prikrivaju svoje emocije.

 

Pesma govori o kajanju, za čime vi najviše žalite u životu?

 

Ne mogu da žalim ni za čim. Ovaj život ima svoju svrhu i namenu i sve je zapisano u zvezdama. Možda sam mogao da izbegnem neke stvari, ali sve je to život i što te ne ubije to te ojača i čovek mora da se navikne i na neke loše stvari.

 

Sledeće godine staćete opet na ludi kamen, da li ste uzbuđeni?

 

Venčanje će biti sredinom sledeće godine, uzbuđen sam jako i radimo na tome da sve bude fenomenalno.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker