Glossy PRIČA NEDELJE

Pripreme za venčanje inspirisane Dubaijem: Nenad Knežević Knez progovorio o detaljima svadbenog veselja, ali i proširenju porodice

3

Pop pevač i njegova verenica Tatjana proveli su nekoliko dana u Dubaiju gde su pored odmora vreme koristili i za osmišljavanje svadbenog slavlja.

foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

U jeku priprema venčanja, pevač Nenad Knežević Knez i njegova verenica Tatjana Tot otputovali su u Dubai. Povod za odlazak na ovu egzotičnu destinaciju pored odmora bilo je i svadbeno veselje za čiju organizaciju su potražili ideje u ovom egzotičnom gradu.

 

 

- Tatjana i ja spojili smo lepo i korisno. Razmišljali smo o organizaciji svadbe, a ujedno se i odmarali. Oduševljen sam energijom Ujedinjenih Arapskih Emirata gde je toliko kultura i nacija izmešano, a ipak se oseća neko jedinstvo. Obišli smo sve što treba da se vidi, i raspametili se od lepote. Praktikovali smo duge šetnje i zaista uživali - počinje priču pevač koji je tokom boravka u Dubaiju imao prilike i da zapeva.

 

foto: Privatna arhiva

- Bilo je to na jednoj žurki zatvorenog tipa gde smo se fenomenalno proveli. Generalno, u Dubaiju ima puno naših ljudi iz bivše Jugoslavije, pa su me prolaznici često zaustavljali na ulicama i po šoping centrima da se fotografišu sa mnom jer su me prepoznali. S druge strane, sve više naših pevača ide u Dubai da peva - opisuje Nenad, uzbuđen što se lagano bliži dan njegovog venčanja sa Tatjanom.

 

 

- Drugi glavni povod našeg odlaska u Dubai bile su i pripreme za svadbeno veselje. Iako smo prvobitno planirali da se venčamo u maju, zbog mnoštva malih prepreka moraćemo malo da odložimo tu svečanost. Pre svega, mnogi nama važni ljudi, bez kojih ne bi mogli da pomislimo da tog dana ne budu s nama, sprečeni su da početkom maja dođu u Beograd. Uz to, još je stvari koje nam se ne poklapaju u maju - nastavlja Knez i otkriva simpatičnu popudarnost zbog koje su već odabrali meni za svoju svadbenu proslavu.

 

foto: Privatna arhiva

- Tatjanin prijatelj, francuski kuvar čuveni Gregoar Berže, trenutno gostuje u Dubaiju. Imali smo priliku da uživamo u njegovim neverovatnim gastronomskim specijalitetima. Prosto je umetnik, a specijalno za nas napravio je više od sedam jela koja smo degustirali i interesantno je da nismo osećali nikakvu težinu u želucu. Pobrinuo se o svakom začinu, i ta jela su neverovatnog ukusa. Pristao je da dođe u Beograd i bude deo naše svadbe koja je za njega veliki izazov - otkriva pevač i s osmehom dodaje:

 

- Ima vremena za proširenje porodice, samo neka ide sve svojim tokom - završava Knez.

 

Magazin Glossy - svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Vladimir Šporčić

 

makonda-tracker