povukao se

Siguran je u to šta više ne želi: Ivan Bekjarev OTVORENO detaljima života i SUPRUZI Mikici!

0

Duhovitost i šarm su mu oduvek bili jača strana. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

  Jedan od naših najpopularnijih glumaca priznaje da za njega nema odmora, a ovih dana dobija brojne ponude, kako za filmove tako i za serije, dok aktivno igra u pozorištu. 

 

Kažu da glumac živi onoliko koliko može da snima. Stoga se Ivan može pohvaliti da za njega nema zime, a kako nam najavljuje uskoro će zaigrati u nekoliko projekata.

 

 

Ponuđeno mi je da igram u tri filma i dve serije, ali dok ne počnem da radim iskustvo me je naučilo da ne pričam o tome. Godinama sam u penziji, ali radim više nego ikada. Mislim da ću raditi dok mrdam, ali mislim da je to sudbina svakog glumca i velika je sreća da ljudi traže moje programe i predstave u kojima igram. Ne mogu da se požalim."

Ivan se povukao iz javnog života, a danas veoma bira na kojim događajima će  se pojaviti.

 

Biram događaje, a posebno modne revije na kojima ču se pojaviti. Zovu me na skoro sve događaje, raznih vrsta. Mislim da čovek ne treba često da se pojavljuje u javnosti. Kao što doziram pojavljivanja na televiziji i emisijama, mislim da glumac mora da vodi računa o tome, jer čim se mnogo pojavljujem obezvredi se svaki od tih nastupa. Ne bih voleo da mi kažu, kao što su mi davno rekli kada sam preterao u pojavljivanju: "Ja otvorim rernu, kad ono Ivan Bekjarev". Upravo zbog toga sam malo sazreo, a nije ni čuo s obzirom na godine."

-rekao je Ivan

foto: Damir Dervišagić

Ono što je poznato već godinama je to da mu supruga pravi društvo na svim manifestacijama. 

 

 

Moja žena tvrdi da ja nemam ukusa, kad želim da budem pristojno odeven uvek poslušam nju. To se retko dešava, jer ja obično nisam poslušan. U modnom kontekstu je još i poslušam, za razliku od drugih segmenata života. Mislim da ima puno ukusa i da o modi zna mnogo. Ja nju savetujem isključivo oko kuhinje. Kažem šta volim da mi to napravi."

-završava glumac u šaljivom tonu. 

 

makonda-tracker