DUHOVITO

Danas je SUPER žena: Mirka Vasiljević se prisetila detinjstva i rešila da OTKRIJE zbog čega su je nazivali SELJANČICA!

0

Veoma je uspešna na svim poljima. 

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Glumica Mirka Vasiljević sa 19.godina rešila je da osnuje porodicu i da se preseli kod svog nevenčanog supruga čak u drugu zemlju. Ona je danas majka troje dece i veoma dobro balansira između porodice i karijere.

 

 

foto: Marina Lopičić

Mirka je želela da podeli sa publikom kako je njena porodica reagovala kada im je rekla da se udaje i seli:

 

 

Naravno to je tvoja odluka, ja ću to da podržim, rekla mi je mama. Ali nije bila mala odluka da se dete sa 19.godina odseli u drugu zemlju. Rekla sam:" Ja ću ovo da pokušam jer smatram da je on kvalitetan i mislim da je najvažnije imati porodicu."

Kad to želim nađem načina da ga imam."

-rekla je glumica

A što se tiča sveta glume, tu je upala sasvim slučajno, takvu popularnost nije očekivala nijednog trenutka, pa je zbog toga morala da ide kod psihologa. 

 

 

Mislila sam, ja sam snimila film i to je to. Frapirala sam se kada sam videla bilborde po celom gradu, pogotovo jer nisam nikada bila gladna slave. Tek tada sam shvatila šta sam ja uradila. Tada sam dobijala komentare od poznatih, nepoznatih ljudi, telefon mi je bio usijan 24 sata. Tada sam promenila broj koji imam i dan danas. Mama mi je rekla: "Evo ti novi broj, nikom da nisi dala sem meni, da mogu da te dobijem." Pričala sam tada sa roditeljima, otišla sam i na nekoliko razgovora kod psihologa, koji mi je rekao da su sve to propratne stvari, sa kojima ću e vremenom izboriti."

-kaže Mirka i dodaje zbog čega su je kao malu zvali "seljančica"

 

Sa pet godina sam počela da se bavim manekentsvom i voditeljstvom i već kada sam došla u prvi razred bila sam malo drugačija od druge dece. Uvek sam volela malo drugačije da se oblačim, mogla sam da iznesem nešto nesvakidašnje. Razlikovala sam se od dece jer sam tada već išla na folklor, zbog toga sam dobijla razne šale na svoj račun, da sam seljančica, da igram u opankama. Ali uvek ih je moj život demantovao, jer ja odem mesec ipo na turneju po Meksiku."

-izjavila je glumica za Pink

 

foto: Petar Đorđević

 

 

makonda-tracker