glossy intervju

Luna Đogani: NE KAJEM SE, bila sam ponosna LJUBAVNICA, a sada idem dalje JAČA NEGO IKAD

4

Rijaliti zvezda i modna blogerka bila je vrlo iskrena i srdačna i za Glossy.rs ispričala da svoju ljubav ne osuđuje, ali na nju stavlja tačku.

Luna Đogani na otvaranju svog butika
Luna Đogani na otvaranju svog butikafoto: Marija Dušanić

Koliko emotivni krah utiče na tvoj život?

 

- Utiče, zato što sam osoba koja ide srcem, to ste mogli da vidite. Ja sve što radim, radim po osećaju. Možda je to greška, ali ne kajem se, to je moj život i moj izbor. Da bih naučila, verovatno moram da pogrešim.

 

Koliko je tačno to da se ni malo ne kaješ?

 

- Ne kajem se.

 

Da li sebe smatraš preljubnicom?

Iskoristiću termin „ljubavnica“. Ne, ja to nisam bila, nikada se tako nisam osećala, a oni koji su gledali, mogli su da vide veliku ljubav između Slobe i mene. Makar onaj ko je hteo da vidi. Ako je moguće da je onako biti voljen kao ljubavnica, onda ću slobodno reči da sam ponosna ljubavnica. U prenesenom smislu značenja, mogla bih da uputim poruku svima: „Ne osuđuj tuđe grehe, dok ne spoznaš svoje“!

 

Da li misliš da te javnost nepravedno osuđuje i da je taj deo tereta osude više pao na tebe nego na Slobu?

 

- Definitivno je na mene sve palo. On je opravdan za sve, on ništa nije uradio, za sve sam ja kriva, ja sam ga vezala i naterala da bude sa mnom. Sve su osude, uvrede i pretnje usmerene ka meni, ali, ponavljam, ja sam jača nego ikada i neće uspeti niko da mi skine osmeh s lica.

 

Ti si verovala Slobi?

 

- Ja sam se stvarno zaljubila i svim srcem iskreno sam ušla u to.

 

Da si na Kijinom mestu, da li bi imala hrabrosti da, pored svega, uđeš u rijaliti?

 

- To nije do hrabrosti, ja sebi ne bih mogla da priuštim takvo poniženje. Naša ljubav nije bila tajna, ona je to znala. Da sam bila na njenom mestu, za mene bi to bilo dovoljno za kraj, koji je, verujem, bio i pre mene neminovan... A možda i grešim.

 

 

makonda-tracker