glossy intervju

Kija Kockar: Znala sam da to između Slobe i Lune nije ljubav, on i dalje voli mene (VIDEO)

11

Pobednica "Zadruge", nekadašnja stjuardesa Kija Kockar u intervjuu za Glossy otkriva šta joj je doneo, a šta odneo rijaliti.

Kija Kockar na snimanju spota sa Ministarkama
Kija Kockar na snimanju spota sa Ministarkamafoto: Vladimir Šporčić

Budući da si postala poznata zahvaljujući rijalitiju, koliko je to promenilo tvoj lični život?

 

- Totalno mi je promenio život, pogotovo zbog stvari na koje nisam mogla da utičem. Izgubila sam muža, ali sam bila svesna popularnosti koju nosi učešće u šou programu.

 

Kako si smogla snage da nakon svih scena koje si videla ipak uđeš u rijaliti?  Sloba je u vezu sa Lunom ušao vrlo transparentno, čemu je svedočio veliki auditorijum?

 

- Teško je bilo, ali sam ušla sa stavom „baš me briga, ja ću da mu kažem sve što mislim“, ali što je vreme više odmicalo, bilo je još teže nositi se sa situacijom.

 

Kija i Sloba na izlasku iz Zadruge
Kija i Sloba na izlasku iz Zadrugefoto: Damir Dervišagić

Da li smatraš da te je Sloba prevario, budući da je vrlo svesno ušao u vezu sa Lunom pred tobom i gledaocima, poslao ti je jasnu poruku?

To je možda vama izgledalo kao da je poslao poruku, ali ja Slobu znam i odmah sam znala da to nije ljubav, što sam i dokazala. Meni je sve to bilo smešno. Znala sam da će se to završiti i da neće trajati. Još jednom sam dokazala da sam

Da li je tebi bio cilj da im dokažeš da to nije prava ljubav?

 

- Na početku ne, ali posle kada sam ispunila ono zbog čega sam došla, na neki način jeste. Ja se nisam njima mešala u sve, samo sam ustala i rekla da ga volim. Drago mi je na kraju da sam dokazala, jer naravno da to imponuje ženi koja je prevarena.

 

Smatraš li da te on još uvek voli?

- Ne smatram, ja to znam, jer to mi je rečeno mnogo puta iza kamera.

bila u pravu.

 

 

makonda-tracker