SREĆNA I ZADOVOLJNA

Trudiću se da budem dobra i požrtvovana majka: Jelena Janković PRVI PUT o braku i MAJČINSTVU

2

Trenutno uživa u vezi sa svojim dečkom, inžinjerom koji je podržava u svemu , i prvi put veruje da se bliži vreme kada će postati supruga i majka.

teniserka, jelena janković
teniserka, jelena jankovićfoto: Dragan Kadić

Njena karijera san je svake devojčice koja želi da se bavi tenisom. 

 

Jelena Janković ostvarija je san svakog tenisera. Bila je najbolja igračica sveta  2008. gidne, osvojila je 16 turnira i dalje ne razmišla o povlačenju iz belog sporta. 

 

Trenutno uživa u vezi sa svojim dečkom, inžinjerom koji je podržava u svemu , i prvi put veruje da se bliđi vreme kada će postati supruga i majka. 

 

Rekli ste da ste emotivno ispunjeni, a pošto nerado govorite o privatnom životu recite nam bar ko je vaš dečko i čime vas je osvojio?

 

Uvek sam želela da ljudi pričaju u mojim rezultatima, tenisu i da me po njemu pamte, a ne po stvarima iz privatnog života.

Čini mi se da sam dosta skromna i da moj  privatni život i ne zaslužuje medijsku pažnju. Generalno nisam osoba kojoj prija da se eksponira u javnosti. Ali zbog onih koji me vole reći ću da imam divnu vezu.  Moj mladić nije iz sveta tenisa , inžinjer je po struci. 

 

Ono što je najbitnije jeste da podržavamo jedno drugo i uživamo u svakom zajedničkom trenutku. 

 

foto: Profimedia

Razmišljate li o venčanju i imate li ideju kako bi taj dan trebalo da izgleda? 

 

Taj trenutak će doći spontano. U toku našeg zabavljanja sigurno će se roditi ideja na koji način želimo to da proslavimo. 

 

A o materinstvu? S obzirom na to da su se Novak i Ana Ivanović ostvarili kao droditelji, jeste li vi spremni za brak, potomstvo?

 

Materinstvo je posledica bračne veze i najlepši trenutak za ženu, Mnogo volim decu i trudiću se da budem dobra i požrtvovana majka i to vreme se približava.  

 

 

makonda-tracker