Glossy INTERVJU

Aleksandra Gudelj progovorila o prinovi: Sada već možemo da planiramo pojačanje

1

Lepa voditeljka, koja se ponovo našla u ulozi loto devojke, priča o odnosu sa suprugom Veljkom i njihovoj želji da pored sinova Milijana i Damjana imaju još dece

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Andreja Damnjanović

 

Iako se nakon završenih studija ekonomije profesionalno pronašla u voditeljskom poslu, Aleksandra Gudelj mogla je da kaže da je postala potpuno ostvarena kad je u suprugu Veljku našla svoju srodnu dušu, a potom i postala majka. Njih dvoje venčali su se pre skoro osam godina, a kruna te ljubavi su sinovi Milijan i Damjan. Odnedavno, ona ponovo deli sreću igračima lotoa, a kako kaže, to navijanje da svako izvlačenje ima dobitnike i nju samu usrećuje.

 


Glossy: Zaustavljaju li vas još prolaznici na ulici da pitaju za dobitnu kombinaciju?


- Naravno, i to uvek bude zabavno. Kažem sedam brojeva, poželim sreću i naglasim: "Ne zaboravite da se nikad ne zna!" Svaki put kad izvlačim loto, loto plus ili džokera od srca želim da imamo dobitnika, da nekog obradujemo neverovatnim premijama koje nosi svako izvlačenje. Pre tri meseca prepoznao me je taksista i rekao mi da sam mu izvukla šesticu pre tri godine. Bio je mnogo srećan i nastavio da igra loto, jer se nada sedmici. Inače, kad delite sreću, punite se pozitivnom energijom. Onda je sreća u mom životu dodatno sa mnom svakog utorka i petka od 20 časova, a sam osećaj da ću nekog usrećiti daje mi krila.


Glossy: Šta vam je najveći izazov u poslu?


- Upravo vođenje lotoa, gde koncentracija mora da bude na visokom nivou. Nema mnogo istupanja i tačno se zna koji termini mogu da se koriste. Pre neki dan poznanica iz "Državne lutrije Srbije" me je pitala kako to tako s lakoćom radim i saopštila mi da ona nikad ne bi mogla. Ali što je izazov veći, veća je i odgovornost i tu se pokazuje profesionalnost.

 

Glossy: Koliko javni posao utiče na vaš privatni život? Imate li podršku supruga za to što ste pod stalnim okom javnosti?


- Moj posao apsolutno ne utiče na moj privatni život. Maksimalno sam posvećena porodici, mislim da čvrsto stojim na zemlji sa obe noge i nigde ne letim. Voditelji su potpuno obični ljudi, kao i svi drugi. Veliku podršku imam od mog supruga, što mi je dovoljno da budem srećna i nasmejana žena. Vetar u leđa koji dajemo jedno drugome nema cenu.


Glossy: Čime vas je Veljko osvojio i na koji način negujete brak?


- Moj suprug ima najveće srce na celom svetu. Time me je i osvojio. Svojom dobrotom, nežnošću i razumevanjem. Dovoljno je da se pogledamo i da se razumemo bez ijedne progovorene reči. I na taj način negujemo brak. To je svetinja i naše carstvo u kojem još žive i naši sinovi Milijan i Damjan i naši kućni ljubimci.

 

Glossy: Prošlog leta proslavili ste sedmu godinu braka. Ima onih koji veruju u to da je ona krizna.


- Ako živite s pozitivnim mislima i delima, tako će vam se i vratiti. Jer energija koju šaljemo u svemir se i vraća. Uskoro će devet godina kako smo zajedno i mi verujemo u to. A to sve prenosimo i na naše dečake. Ljubav, pažnju, nežnost i to je ono što traje.


Glossy: Možete li sa suprugom da pričate o svemu ili ženski razgovor ništa ne može da zameni?


- Ne postoji tema o kojoj nas dvoje ne pričamo ili nešto što ne komentarišemo.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker