Ana Stanić i Momčilo Lavrnić: Sve fotografije s venčanja

Lepa pevačica Ana Stanić i markantni preduzetnik Momčilo Lavrnić sudbonosno da izgovorili su polovinom oktobra pred matičarem, a Story donosi ekskluzivne fotografije i reportažu sa ove svadbe
2
1 / 15 Foto: Petar Đorđević

Pop pevačica Ana Stanić (34) izgovorila je u subotu, 16. oktobra, sudbonosno da svom izabraniku, preduzetniku Momčilu Lavrniću (38), s kojim je u vezi tri i po godine.

Sedam dana pre polaganja bračnih zaveta, u jednom fruškogorskom manastiru Ana i Momčilo priredili su intimno crkveno venčanje kojem su prisustvovali samo njihovi kumovi i najbliži članovi porodice. Tom prilikom poznati supružnici razmenili su prelepe burme od belog zlata. Bračni par Lavrnić je za kumove odabrao svoje dugogodišnje i proverene prijatelje, pa je glumica Katarina Radivojević bila Anin, a bivši košarkaš Dragan Tarlać, čija je supruga Marija Anina dugogodišnja prijateljica, Momčilov svedok.

Mladenci su kao idealno mesto za svoje venčanje odabrali lokaciju među oblacima, restoran na dvadeset i petom spratu PC Ušće, odakle panorama centra prestonice i Novog Beograda izgleda gotovo nestvarno. Polaganje bračnih zaveta pred matičarem obavljeno je u 17 časova, nakon čega je počela njihova najbolja žurka koju su ikada priredili. Među stotinak rođaka, prijatelja i poslovnih partnera, prisustvovali su i pevačica Ivana Peters, voditeljka Aleksandra Jeftanović, reditelj Igor Stoimenov i mnoge druge osobe iz javnog života. Gosti su uživali u bogatom meniju, postavljenom po principu švedskog stola, a za dobru atmosferu bio je zadužen rok bend Eclipse, na čijem su repertoaru bili isključivo strani hitovi. Za ovu priliku Ana je sama dizajnirala venčanicu kojom je prisutne ostavila bez daha, a venčano prstenje gospodin i gospođa Lavrnić razmenili su samo simbolično budući da su to učinili sedam dana ranije kada su se u crkvi obavezali na doživotnu ljubav i vernost. Uprkos tome što je osmišljeno kao urbano venčanje bez tradicionalnih običaja, bivša gospođica Stanić odlučila je da uzme prezime svog supruga, što su zvanice pozdravile burnim aplauzom i simpatičnim komentarima.

Sve do prošle subote, Momčilo je bio jedan od poželjnijih prestoničkih neženja, dok je Ana, prema mišljenju čitalaca magazina Story, i dalje među dvadeset pet najfatalnijih Srpkinja. Njihov prvi susret 2006. godine lepa plavuša opisivala je kao simpatičan i spontan, a svoj odnos gradili su strpljivo, temeljno, postepeno i u njemu nije bilo značajnijih turbulencija. Život pod zajedničkim krovom, kao svojevrsni test za uspešnost njihove zajednice, započeli su i položili odavno, pa je odluka o potpisivanju bračnog papira bila prirodan sled stvari. Ani i Momčilu ovo je prvi brak, a Lavrnić ima desetogodišnjeg sina Luku iz nevenčane zajednice sa voditeljkom Brankom Nevistić.

Iako je za ovo venčanje vladalo ogromno interesovanje medija, Ana i Momčilo potrudili su se da njihov najsvečaniji dan protekne bez velike medijske pompe. Nisu pribegavali teatralnim potezima i neprimetno su ušli u zgradu PC Ušće uputivši se ka prelepom ambijentu u kojem ih je čekao matičar. Tu su rasterećeno zakoračili u svoju zajedničku srećnu budućnost, a osmehe na licima, kao i dobro raspoloženje, ništa nije moglo da im pokvari, pa čak ni sivi kišni dan.  Mlada je, diskretno našminkana i puštenih plavih uvojaka, blistala u prelepoj venčanoj haljini sa zlatnim korsetom, ogrnuta kratkom krznenom bundom, sa zlatnim nakitom i u zlatnim sandalicama, dok se mladoženja odlučio za nešto jednostavniju eleganciju i u crnom klasičnom odelu, beloj košulji i sa crnom kravatom, svojom markantnom pojavom ponosno parirao prelepoj nevesti.

 

Mini Intervju - Ana Stanić: Brak neće promeniti suštinu našeg odnosa

U prvom bračnom intervjuu, pevačica Ana Stanić otkriva zašto je odlučila da sama dizajnira venčanicu i priča kako je osetila da je došao pravi trenutak za stupanje u brak sa Momčilom Lavrnićem.

Story: Zbog čega ste se odlučili na intimno venčanje, budući da javne ličnosti uglavnom podele takve događaje sa svojim fanovima i ostatkom javnosti?

- Moje venčanje je ipak na kraju dobilo mnogo više publiciteta nego što sam planirala. Bez obzira na to, mislim da, iako sam javna ličnost, imam pravo da neke stvari zadržim samo za sebe i svoju porodicu.

Story: Šta vas je inspirisalo da sami dizajnirate venčanicu?

- Nisam sebe videla u klasičnoj venčanici i poželela sam malo da se zabavim tako što sam je sama osmislila.

Story: Da li je svadba protekla kao dobra žurka za porodicu i prijatelje?

- Da, želela sam da svi igramo dok nam ne ponestane snage. Tako je i bilo.

Story: Kako ste Momčilo i vi prepoznali pravi momenat za stupanje u brak?

- Prošli smo već mnogo toga zajedno i znamo da nas vezuje mnogo više od zaljubljenosti.

Story: Zamišljate li svoj brak kao mešavinu modernog i tradicionalnog načina života ili će on imati isključivo pečat vašeg i suprugovog odnosa?

- Mi već tri godine živimo zajedno i sumnjam da će se ovim potpisom išta suštinski promeniti u našem odnosu.

Story: Da li je zaista saznanje o blagoslovenom stanju, kao što su pisali neki mediji, uticalo na to da se venčate?

- Hvala na interesovanju, ali nisam trudna. (Smeh)

Story: Planirate li potomstvo ili jednostavno čekate da vam se majčinstvo dogodi?

- Verujem da je bolje kada se takve stvari planiraju.

Story: Da li će vam brak promeniti životne prioritete i hoće li se odraziti na vašu karijeru?

- Ne planiram da zapostavim karijeru zbog braka, kao što ni do sada emotivni život nije uticao na moj posao.

Story: Održali ste veoma uspešan koncert u Sava centru, šta vam je nakon toga izazov u karijeri?

- Taj koncert bio je moj dug onima koji sve ove godine vole moju muziku, a sledeći izazov je novi album i promotivna turneja po bivšim jugoslovenskim republikama.

Nikola Rumenić

makonda-tracker