Glossy INTERVJU

Goca Tržan i Raša Novaković: Naša borba za potomstvo

0

Nakon što su obeležili drugu godišnjicu braka, pop pevačica i njen suprug govore o novim planovima za odlazak na vantelesnu oplodnju i ističu da nisu opterećeni godinama jer se prave stvari uvek dese kad treba...

foto: Andreja Damjanović
foto: Andreja Damjanović

Sve što je do sada postigla u životu, svi uspesi jednako, kao i padovi, utkali su sigurnost na koju se pevačica Goca Tržan (43) danas najviše oslanja u životu. Ne usteže se da javno govori ne samo o svojoj sreći, koja je već više od deset godina drugo ime za njenu naslednicu Lenu, već i o problemima, pogrešnim ljubavnim procenama, nasilju koje je trpela, razvodu koji je ostavio ožiljke na njenom srcu...

 

Goca Tržan javno uputila dirljivu poruku svom suprugu: Hvala ti što smo Lena i ja pored tebe voljene i sigurne

 

Sve je to prethodilo ljubavnoj bajci koju danas živi sa četrnaest godina mlađim izabranikom Radomirom Rašom Novakovićem. I pre nego što su se jedno drugom zakleli na večnu vernost 29. septembra 2015. godine, njih dvoje su govorili o želji za zajedničkim potomstvom i o planovima za odlazak na vantelesnu oplodnju, koji su im i danas važni, ali ne i opterećujući. I o ovoj temi, kao i o mnogim drugim važnim, razgovaraju otvoreno s najmlađim članom porodice.

 

foto: Andreja Damnjanović


Glossy: Kako ste obeležili dve godine braka?


Goca: Vodili smo dete na večeru, pričali i smejali se. Nije nam taj datum previše bitan, a ja inače nisam formalista. Živimo tako da planovi znaju da nam se promene tri puta u jednom danu. Trudimo se da priredimo sebi uživanje kad god je moguće. Sve je manje vremena da budemo zajedno, ali se zato sve više volimo. Često odemo i kod Rašinih u Bač. Tamo vreme sporije teče i Lena i ja obožavamo da odemo kojih mojih svekra i svekrve jer se osećamo kao kod svoje kuće, sigurne i voljene.


Raša: Preko nedelje sam ozbiljan poslovni čovek jer sam počeo da radim komercijalni posao u jednoj firmi koja se bavi izvozom žitarica, a preko vikenda sam zabavljač.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani... 

makonda-tracker