ne može odoli slavnim damama

Pre tri dana su ih fotografisali nasmejane: Ben Aflek i Dženifer Garner se definitivno razvode - a on je već zaveo poznatu lepoticu (FOTO)

0

Pre više od dve godine, glumac i njegova supruga Dženifer Garner objavili su da se razvode, ali su u međuvremenu nekoliko puta dali šansu svojoj ljubavi. Definitivno je kraj - Ben ima novu devojku.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Ukoliko ste se nadali da će se par koji je u braku dobio troje dece uspeti da prevaziđe sve probleme, imamo loše vesti za vas.

 

Dženifer očigledno nije uspela da oprosti Afleku to što je igrajući poker prokockao mnogo novca, a sigurno ni to što ju je prevario s dadiljom njihove dece.

 

Svet tuguje zbog Dženifer: Čuveni par se posvađao nasred ulice, a ona nije uspela da sakrije suze (FOTO)

 

Iako se oni sjajno slažu i pre nekoliko dana su zajedno proslavili Dan nezavisnosti, a paparaci su ih fotografisali kako se odlično provode i smeju, njihov brak ne može da opstane.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Ljubavi glumačkog para je došao kraj: Dženifer je pre oko tri meseca i zvanično podnela zahteva za razvod, a Ben je našao novu devojku. S obzirom na to da je i ona poznata, sigurno ćemo u narednim mesecima čitati više detalja o novoj vezi slavnog glumca.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker