ne može odoli slavnim damama

Pre tri dana su ih fotografisali nasmejane: Ben Aflek i Dženifer Garner se definitivno razvode - a on je već zaveo poznatu lepoticu (FOTO)

0

Pre više od dve godine, glumac i njegova supruga Dženifer Garner objavili su da se razvode, ali su u međuvremenu nekoliko puta dali šansu svojoj ljubavi. Definitivno je kraj - Ben ima novu devojku.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Ukoliko ste se nadali da će se par koji je u braku dobio troje dece uspeti da prevaziđe sve probleme, imamo loše vesti za vas.

 

Dženifer očigledno nije uspela da oprosti Afleku to što je igrajući poker prokockao mnogo novca, a sigurno ni to što ju je prevario s dadiljom njihove dece.

 

Svet tuguje zbog Dženifer: Čuveni par se posvađao nasred ulice, a ona nije uspela da sakrije suze (FOTO)

 

Iako se oni sjajno slažu i pre nekoliko dana su zajedno proslavili Dan nezavisnosti, a paparaci su ih fotografisali kako se odlično provode i smeju, njihov brak ne može da opstane.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Ljubavi glumačkog para je došao kraj: Dženifer je pre oko tri meseca i zvanično podnela zahteva za razvod, a Ben je našao novu devojku. S obzirom na to da je i ona poznata, sigurno ćemo u narednim mesecima čitati više detalja o novoj vezi slavnog glumca.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

Kako javljaju svetski mediji, srce novog Betmena osvojila je Lindzi Šukus, producentkinja legendarne emisije Saturday Night Live.

 

Mračna tajna skrivana godinama ili samo zlonameran trač? Holivudom se širi neverovatna priča o Dženifer Garner! (ANKETA)

 

Izbor blizak paru istakao je za medije da su Aflek i Šukusova tek na početku veze, ali je ona mnogo više od obične letnje šeme. Par je nedavno zajedno uživao u predstavi Sema Mendeza u Londonu.

 

foto: Profimedia

Ime Lindzi Šukus se pre dve godine našlo na Bilbordovoj listi 50 najmoćnijih žena u muzičkoj industriji, a ona je sarađivala s velikim broje zvezda, između ostalih i s Majli Sajrus.

makonda-tracker