presrećna i prelepa

Nakon dve godine borbe za život, opet je ona stara: Zvezdi serije Čari ponovo izrasla kosa - i njene loknice su glavna tema u Holivudu (FOTO)

0

Svakodnevne odlaske na terapiju, hospitalizaciju i strah za život Šenon Doerti podnosila je nasmejana i optimistična. Danas, kada je ta borba iza nje, glumica blista.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Zvezda serija Čari i Beverli hils ostavila je iza sebe težak period. Pune dve godine, harizmatična glumica borila se s rakom dojke, prolazila kroz iscrpljujuće terapije, a detalje svoje borbe delila je s obožavaocima putem društvenih mreža.

 

Borba za život bez podrške najbolje prijateljice: Zašto se sestre iz serije Čari više ne druže?

 

Ona je sve iznenadila svojim pozitivnim stavom i optimizmom, a ispostavilo se da su joj se sve nade isplatile: danas je ona zdrava i nasmejana.

 

Na društvenoj mreži Instagram Šenon je juče objavila fotografije kojima je otkrila da joj kosa ponovo raste, a njeni obožavaoci primetili su da joj nova frizura - sitne, prirodne lokne - odlično stoji.

 

 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

 

- Mislim da moj suprug i ja postajemo jedno - našalila se lepa glumica.

 

Šenon Doerti: Poslednji dan hemoterapije! Sad je samo ostalo da čekam... (FOTO)

 

Svetska javnost i Holivud presrećni su zbog činjenice da se Šenon ponovo oseća dobro, a ona, uz to, izgleda lepše nego ikada ranije.

makonda-tracker