Nakon dugotrajne i teške terapije

Šenon Doerti: Poslednji dan hemoterapije! Sad je samo ostalo da čekam... (FOTO)

0
Šenon Doerti, najpoznatija po ulozi Pru Halivel iz serije "Čari", u februaru 2015. godine saznala je da ima rak dojke. Glumica je pune dve godine bila veoma strpljiva uprkos strahu, a sada je na redu čekanje rezultata.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dve godine glumica Šenon Doerti vodila je opaku borbu sa rakom dojke. Sada, nakon dugotrajne i teške terapije, oglasile se putem društvenih mreža i najavila novu fazu, u kojoj će joj biti potrebno još više podrške i strpljenja.

 

Mlada glumica ne odustaje od života: U borbi protiv kancera ima nešto zlokobno

Sećam se ovog jutra. 7. oktobar 2016. godine, nije odavno to bilo. Poslednji dan hemoterapije. Sada sam gotova s hemoterapijom, sa zračenjem, i počinje igra čekanja. Čekam rezultate. Čekam da vidim da li je sve u redu ili ne. Čekam.

 

Mislim da onaj koji se bori sa rakom uvek čeka, do određene granice. Za sve one koji znaju o čemu govorim... Znajte da čekam zajedno sa vama", napisala je Šenon uz srceparajuću fotografiju.

 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Glumica je, inače, je na društvenim mrežama objavljivala čitav proces lečenja i skretala pažnju mladim ženama da redovno idu na kontrole kako bi sebi pomogle na vreme.

 

1 / 3 Foto: Profimedia
makonda-tracker