verovali ili ne

Svakog trenutka bi trebalo da rodi blizance: Svet u šoku zbog najnovijih fotografija Amal Kluni (FOTO)

0

Holivudski glumac Džordž Kluni i njegova supruga Amal bi ovih dana trebalo da dobiju blizance - iako se to po njenoj figuri ne bi reklo.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako su pre nekoliko dana objavili američki portali, Džordž i Amal odbrojavaju poslednje dane do dolaska njihovih mališana na svet.

 

Do porođaja ostalo manje od mesec dana: Ovako izgledaju poslednji dani trudnoće u Amal Kluni (FOTO)

 

U februaru je otkriveno da zanosna advokatica nosi dečaka i devojčicu, a najnovije izjave izvora bliskih paru sugerišu da bi srećni supružnici svakog trenutka mogli da pohitaju na porođaj.

 

foto: Profimedia

Odbrojavaju poslednje dane i sve vreme su na ivici stolice", slikovito je objasnio jedan izvor kako izgleda njihovo iščekivanje blizanaca.

Međutim, na najnovijim fotografijama koje su dospele u posed medija, Amal ne izgleda tako.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

foto: Profimedia

- Svakog dana jedno od njih kaže: To će se desiti danas, imam osećaj. I onda se ne desi ništa - dodao je izvor.

 

Dala mu je najlepši poklon koji može zamisliti: Amal Kluni je Džordžu priredila nezaboravno iznenađenje! (FOTO)

 

Najnovije fotografije do kojih su predstavnici medija došli nastale su 30. marta, kada je Amal uveliko bila u sedmom mesecu. Ona je viđena u centralnom Londonu u izdanju od kojeg zastaje dah - šarenim sandalama s visokom potpeticom, crvenoj haljini i bež kaputu. Supruga Džordža Klunija uputila se u šoping i na ručak sa svojom majkom Barijom Alamudin i sve vreme je bila nasmejana.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Iako mnogim trudnicama u sedmom mesecu na pamet ne pada da šetaju na visokim štiklama, Klunijeva lepa supruga ostala je verna svom stilu. Jedva čekamo da vidimo kako izgleda u devetom mesecu!

 

makonda-tracker