#Facts

4 zašto, 4 zato: Žene poput Mirande Hobs su NAJBOLJI PRIJATELJI

0
U popularnoj seriji "Seks i grad", Sintija Nikson tumačila je ulogu advokatice Mirande Hobs, žene koja će vam kazati SVE onako kako jeste, hteli vi to da čujete ili ne. Mnoge dame nisu mnogo oduševljene njenim likom, ali budimo iskreni - ovakve žene najbolji su prijatelji, a eto i 4 razloga zašto je to tako.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sintija Nikson danas proslavlja 51. rođendan. Najpoznatija po ulozi Mirande Hobs u seriji "Seks i grad" (koja iduće godine proslavlja 30. rođendan), Sintija zauzima jedno posebno mesto u srcima svih nas.


Ovako je trebalo da izgleda: Pogledajte prvu verziju uvodne špice kultne serije Seks i grad

 

Možda smo sa njom imali razne love - hate momente, ali ona je (kao Miranda) zaista dobra prijateljica, a evo i 4 razloga zašto.

 

A post shared by Magazin Story (@story_rs) on

1. Miranda se nikad ne ustručava da kaže kako stvari stoje.

 

Nikada neće ostati dužna nekome, pa čak ni kada su u pitanju njene najbolje prijateljice. Mnogi joj to zameraju, no nije li to lepše nego da nam neko u lice govori ono što želimo da čujemo, dok pravu istinu govori tek onda kada nam okrene leđa?

foto: Profimedia

2. Ne dopušta da tuđa uverenja poljuljaju njene stavove, niti se vodi za tuđim mišljenjima.


Setite se samo scene kada je izletela iz sobe s malenim kipom device Marije! Ona uživa u kafi, pitama, seksu i ne srami se da to prizna.

 

Ovo je OGROMAN uspeh za domaće umetnike: Srpski glumci u trećem delu filma Seks i grad? (ANKETA)

 

3. Miranda je najrealniji lik u seriji.

 

Ona neprestano analizira sebe, svoje misli i svoje postupke nastojeći da shvati svet oko sebe i logiku po kojoj svet oko nje funkcioniše. Iako volimo da nas likovi iz serija odvedu u jedan svet nešto udaljeniji od našeg, ona pak uspeva da nas držati čvrsto na zemlji. I pruža odličnu perspektivu iz koje bismo ponekad i sami trebalo da gledamo na svet.

 

Pogledajte izbačene scene iz serije Seks i grad! (VIDEO)

 

4. Uvek se zauzima za svoje prijatelje i čuva im leđa.

 

Čak i kada je oni povrede, razočaraju svojim komentarima ili joj zamere na njenim. A to su prijatelji kakve želimo imati i kakvi želimo i sami da budemo.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker