koga biste vi voleli da vidite u holivudskom ostvarenju?

Ovo je OGROMAN uspeh za domaće umetnike: Srpski glumci u trećem delu filma Seks i grad? (ANKETA)

0
Maks Rajan, koji je u Seks i grad 2 glumio Samantinog ljubavnika, dolazi u februaru u Srbiju da bi izabrao desetak domaćih glumaca za treći nastavak filma.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanski glumac i producent Maks Rajan dolazi sledećeg meseca u Beograd kako bi organizovao kasting za uloge u trećem nastavku filma Seks i grad, ekskluzivno saznaje Kurir!

 

Teorija o seriji Seks i grad u koju niko ne želi da veruje: Sara Džesika Parker otkrila tajnu koja je zapanjila fanove!

 

Rajan, koji je i sam bio deo drugog dela filmske priče o četiri najbolje prijateljice, odabraće desetak glumaca za epizodne uloge u kultnom filmu.

 

- Maksov dolazak očekujemo već početkom februara i sve je spremno za kasting. Kad dođe, detaljno će nam objasniti šta očekuje od srpskih glumaca, znači za koje likove će ovde napraviti izbor. Rajan je jedan od producenata trećeg nastavka, i ovo je veliki kompliment za Srbiju - rekao je za Kurir izvor blizak producentskoj kući koja je organizovala dolazak Maksa Rajana u Beograd.

 

Rajan je u filmu Seks i grad 2 glumio Rikarda Spirita, ljubavnika Samante Džons. Njih dvoje se upoznaju u Abu Dabiju, gde je Samanta sa Keri, Mirandom i Šarlot otišla na odmor. Naravno, što se kastinga tiče, glavne uloge ostaju u rukama Sare Džesike Parker (Keri Bredšo), Kim Katral (Samanta), Sintije Nikson (Miranda Hobs) i Suzan Dejvis (Šarlot Jork).

 

 

 

makonda-tracker