Prokomentarisala

Ema Votson: To je nešto na šta muškarci nisu navikli, pa im se ne dopada (FOTO)

0
Popularna mlada glumica Ema Votson koja se proslavila ulogom Hermione Grendžer u Hariju Poteru, dala je svoj kratak ali jasan komentar na pojavu jakih žena u filmovima i o tome kako to muškarcima godi (ili ne)...
foto: Profiemdia
foto: Profiemdia

U novim "Star Wars" filmovima umesto glavnih junaka možemo videti junakinje, ali brojne su kritike muškaraca koji su se žalili na to što je vodeća uloga poverena glumicama. Isti slučaj dogodio se i po rimejku filma "Ghostbusters".

 

Zbog ove greške je sigurno plakala danima: Evo za čim će Ema Votson žaliti do kraja života

To je nešto na šta muškarci nisu navikli, pa im se ne dopada... Sve što odskače od norme za njih je teško da prihvate. Mislim da, ako ste navikli da gledate nekog ko izgleda, zvuči, razmišlja kao vi, a onda se na ekranu pojavi neko neočekivan, pomislićete: 'To je devojka, ona ne izgleda kao ja.

foto: Profiemdia

Želim da glavni junak bude kao ja da bih mogao da se uživim", objasnila je ona u majskom australijskom izdanju "Marie Claire".

foto: Profiemdia

Ema, s druge strane, smatra da devojke nemaju taj problem.

foto: Profiemdia

One su sjajne. Koga god da vidimo na ekranu, mi u njemu prepoznajemo ljudske kvalitete i poistovećujemo se sa tim. Ne postoji jaz između nas i njih.

 

Ali iz nekog razloga mislim da momci imaju taj problem, pa razmišljaju: 'Ne želim da se poistovećujem sa devojkom.' To je samo nasleđeni deo većeg problema."

makonda-tracker