slomila se i otkrila sve

Brak okončan zbog orgija, ucena i vanbračnog deteta: Spajsica zapanjila svet šokantnom i potresnom ispovešću

0
Nekadašnja članica britanske muzičke grupe zatražila je zabranu prilaska za svog bivšeg supruga, koji joj je život pretvorio u pakao.

 

foto: Profimedia

Pored toga, Mel kaže da je njihova dadillja zatrudnela sa Belafonteom dok je radila za njih, ali da je abortirala, i da joj je on platio 300.000 dolara da o tome ne progovara.

 

Spajsica koja je uvek pevala na plejbek pokazala zube: Sada je moj mikrofon uvek uključen! (FOTO)

 

Otkrila je i da ju je Stiven terao da učestvuje u seksualnim odnosima s njim i nepoznatim ženama, da sve to snimao i da joj je pretio da će da objavi te snimke ako se bude bunila.

 

Mel je u dokumentima rekla da je nekliko puta pokušala da ostavi supruga, ali da joj je on pretio da će je pretući, da će joj uništiti život i karijeru i da že joj oduzeti decu.

 

foto: Profimedia

Sa druge strane, Belafonte je negirao sve njene navode.

 

- Nisam čuo za te optužbe. Znate kakav je moj komentar na to, pošto je ona ipak majka moje dece? Plašim se kako će ovo da utiče na našu decu i koliko daleko je ona spremna da ode. Šokiran sam ovim navodima. Neko želi da me predstavi kao negativca. Ali videćemo se na sudu. Pre dve nedelje smo bili prijatelji - kazao je on.

 

Mel sa Stivenom ima petogodišnju ćerku Medison, kao i 18-godišnju Finiks koju je dobila sa prvim suprugom Džimijem Gulzarom, te devetogodišnju Ejndžel, čiji je otac glumac Edi Marfi.

 

 

makonda-tracker