sve se promenilo

Borba za život bez podrške najbolje prijateljice: Zašto se sestre iz serije Čari više ne druže?

0
Kako mediji pišu, slavne glumice definitivno više nisu očarane jedna drugom.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šenen Doerti, žena kojoj smo se tokom protekle godine divili iz sedmice u sedmicu, svaki put kada ona prebrodi neku prepreku u svojoj borbi protiv kancera, izgubila je prijateljicu u ovako teškom periodu života.

 

Šenon Doerti: Poslednji dan hemoterapije! Sad je samo ostalo da čekam... (FOTO)

 

Kako pišu američki mediji, Šenon i Holi Meri Kombs, koje su glumile sestre u čuvenoj seriji Čari, više se ne druže. Kao dokaz za tu tvrdnju oni navode da glumice nisu objavile nijednu zajedničku fotografiju od juna prošle godine, kao i to što su prestale da prate jedna drugu na ovoj društvenoj mreži, a Šenon više ne prati Holi ni na Tviteru.

 

foto: Profimedia

Doertijeva je prošle godine govorila o prijateljima koji su je napustili nakon što je dobila rak dojke, a mnogi spekulišu da je mislila upravo na Holi.

 

Iznenađena, ipak je skrivala lice: Glumica prvi put fotografisana u javnosti nakon životne borbe (FOTO)

 

- Ljudi su bili u fazonu: Ne, ti više nisi zabavna. Ti si bolesna i nećeš da piješ. Pričaš o raku dojke, a ja ne želim više da slušam o raku. Želim da pričam o sebi. Bilo je teško. Istovremeno, ja sam pomislila: Bože, kancer je na više načina poslat od Boga jer sam očistila svoj život.

 

Šenon i Holi su godinama bile najbolje prijateljice i nisu se razdvajale, pa mnoge čudi to što ih više ne viđamo zajedno u ovako teškim trenucima u Šenoninom životu.

 

makonda-tracker