Ima dobar razlog za to

Upoznajte šmekera koji za malo da postane zvezda 50 nijansi: Ovo je glumac koji ne voli da se ljubi

0
On je zvezda "Sons of Anarchy", njegovo ime je Čarli Hanam i zamalo da bude Kristijan Grej u triologiji "Pedeset nijansi"...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

"Holivudski macan" priznaćete itekako opravdava ovaj nik, zarađuje milione, za njim bi svi u bioskopima širom sveta duboko uzdisali da je bio u "Nijansama", ali on ne voli da se ljubi sa svojim koleginicama na snimanju serija i filmova. Generalno, on ne voli ljubljenje.

 

Upoznajte unuku Grejs Keli: Ne voli da je nazivaju princezom, ali itekako voli da bude U CENTRU PAŽNJE gde god da se pojavi! (FOTO)

 

Hanam je priznao da mu je to najgora noćna mora. Naime, on se još od detinjstva bori sa strahom od bakterija. S obzirom da njegov posao podrazumeva dosta dodirivanja, grljenja, ljubljenja, svaki dolar koji zaradi od snimanja za njega je krvavo zarađen.

Ceo život slušam komentare kako sam srećan čovek jer mogu da poljubim koju hoću ženu, ali meni je to užasno", rekao je Hanam.

Zvezda filma Pedeset nijansi siva rekla je NE visokim potpeticama: Ovaj model cipela će dominirati 2017. godine

 

Srećom njegova devojka Morgana Meknil je dobila "dozvolu za ljubljenje" i Čarli je već 12 godina sa njom u vezi.

 

foto: Profimedia

Molim nezrele devojke da prestanu da maltretiraju moju devojku. Ona je lepa, inteligentna i dobra osoba. Morgana nema nikakve veze sa šou-biz industrijom.

 

Ako ste već besne, onda mene napadnite u komentarima, nju ostavite na miru. Čudi me da neko ko je zao prema nekome ko je meni drag sebe naziva mojim fanom", objasnio je jednom prilikom Čarli.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker