Nakon burnih 6 meseci

Profesorka koju svi već veoma dobro znaju: Anđelina počela da predaje u školi ekonomije, a za prvi dan obukla je OVO (FOTO)

0
Anđelina Džoli počinje da radi u jednoj Londonskoj školi ekonomije. Nakon veoma burnih šest meseci, studentima je samom pojavom priuštila jedno čarobno iskustvo.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna Anđelina Džoli ubuduće će raditi kao gostujući profesor u Londonskoj školi ekonomije. Na prvom predavanju pojavila u prilično klasičnoj kombinaciji, i rekla je da "oseća leptiriće" pre nego što je održala predavanje u Centru za žene, mir i sigurnost o tome kako rat utiče na nežniji pol.

 

Iscurele nikad ranije viđene fotografije: Anđelina Džoli pokušala da spase brak na VEOMA neobičan način (FOTO)

 

Uprkos tome što je imala burnih šest meseci iza sebe, ona je izgledala graciozno kao u najboljim danima, a za Ivning Standard je dodala da je "ovo veoma bitno za nju".

 

foto: Profimedia

Kurs na kojem predaje pomaže stipendistima, praktikantima, aktivistima, političarima i studentima da razviju strategije za unapređenje pravde, ljudskih prava i učešću žena u konfliktima širom sveta, navode strani mediji.

 

foto: Profimedia

Studenti su bili oduševljeni njenim prisustvom, a na društvene mreže su kačili fotke sa njom govoreći da je njeno predavanje bilo "čudesno".

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker