ovo je njena tajna

Mnogi je smatraju najlepšom ženom na Zemlji: Eva Mendez tvrdi da UOPŠTE nije teško doći do njenog izgleda!

0
Slavna glumica i supruga Rajana Goslinga objasnila je čemu duguje svoj izgled. Deluje veoma jednostavno, zar ne?

 

foto: Profimedia

 

Eva Mendez ispričala je za magazin Shape da joj je život mnogo lakši otkako je pojednostavila svoj način ishrane. Sada, ona svakog dana ima dva ista obroka - ručak i večeru, a doručkuje jaja.

 

Odgajala je našu ćerku, bila trudna i borila se protiv raka - ISTOVREMENO: Rajan Gosling dirljivim govorom o Evi Mendez rasplakao svet

 

- Hrana je samo gorivo za moje telo. Skoro svakog dana ručam losos u kombinaciji sa pirinčem, kinoom i salatom, a isto to i večeram. To su male navike u kojima uživam, i ta hrana nikad mi ne dosadi - ispričala je lepa glumica. Ovaj pristup olakšava joj svakodnevicu jer svakog dana za ručak i večeru priprema samo jedno jelo.

 

foto: Profimedia

 

Ipak, svakog jutra Eva malo više vremena odvoji za pripremanje doručka. Dan započinje proteinima, pa je njen izbor najčešće kajgana na tostu.

 

Osim jaja, lososa i pirinča, lepa glumica voli i pasulj, ali i slatkiše. Ipak, iako obožava slatko, vodi računa da sav taj šećer i potroši. Pošto voli da vežba, to joj ne predstavlja problem, a kad na to dodate i činjenicu da po ceo dan trči za ćerkicama, jasno je zašto izgleda ovako dobro.

 

 

makonda-tracker