neodoljivo!

Krila je vest o porođaju i GODINU DANA ga čuvala daleko od javnosti: Glumica prvi put objavila fotografiju sina (FOTO)

0
Iako je njen prvenac došao na svet u martu prošle godine, popularna glumica nije podelila s fanovima nijednu njegovu fotografiju - sve do pre nekoliko dana.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

En Hatavej, zvezda filmova Jadnici i Đavo nosi Pradu, u braku s Adamom Šulmanom dobila je prošle godine sina, kojem je srećni par dao ime Džonatan.

 

En Hatavej uporedili sa Amal Kluni: Pogledajte kako je slavna glumica odreagovala

 

Čak dve nedelje nakon što je ovaj mališan došao na svet, njegovi roditelju skrivali su srećnu vest od medija kako bi izbegli neželjenu pažnju. Paparaci su nekoliko puta fotografisali glumicu sa sinčićem u naručju tokom šetnji, ali ona se trudila da ga drži podalje od javnosti.

 

foto: Profimedia

Međutim, baš kao što je slučaj sa svim ponosnim majkama, ona nije mogla da odoli da ne podeli jedan simpatičan trenutak iz svog doma. Pre četiri dana, glumica je objavila fotografiju svog sina kako pažljivo prati govor koji je njegova mama održala u sedištu Ujedinjenih nacija povodom Međunarodnog dana žena.

 

 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on

 

Glumica, doduše, nije otkrila lice svog mezimca, ali je napravila veliki korak, budući da je do ovog trenutka ljubomorno skrivala svaki detalj u vezi s malenim Džonatanom.

 

 

makonda-tracker