Epohalno

Ona je izgubljena ćerka Merlin Monro? Tajna misterioznog rođenja Gledis Beker Moris, najveće pretnje tadašnjeg prvog čoveka Amerike (FOTO)

0
Gledis Beker Moris otkrila je tajnu svog misterioznog rođenja, i šta je sve još moralo ostati obavijeno velom misterije, kako se ne bi narušio ugled tada prvog čoveka Amerike...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako su rasvetljeni mnogi do sada nerazjašnjeni periodi života neprevaziđenog seks simobla Merlin Monro, čini se da je svima promaklo epohalno otkriće o izgubljenom detetu ove zavodnice!

 

foto: Profimedia

Nagađanja vezana za ovu mogućnost su postojala i ranije, naročito nakon što je ginekolog Leon Kron dao veoma jasne indicije da je, nakon dva pobačaja krajem 50-ih godina prošlog veka, glumica ipak ponovo ostala trudna 1961. godine i rodila ćerku u junu naredne godine.

 

Tajnu je odnela u grob, ali svi naslućuju ko je bio otac: Nikad do sad viđene fotografije TRUDNE Merilin Monro! (FOTO)

 

Ova priča mogla bi da dobije dramatični obrt nakon sudskog postupka koji je pokrenula 53-godišnja Gledis Beker Moris, koja je najveći deo života provela u uverenju da je dalji potomak čuvene Merilinke, odnosno da je tragično nastradala glumica rođaka njene majke Meredit Beker.

Ali, u martu 2014. godine, ona je na samrtnoj postelji priznala svojoj kćerci da je usvojena, te da je ona zapravo plod zabranjene veze između Merilin i tadašnjeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džona Kenedija.

 

foto: Profimedia

Rekla mi je da se Merilin plašila da će braća Kenedi ubiti nju i dete ako saznaju za trudnoću, tako da se porodila u tajnosti i ubrzo me nakon rođenja sakrila kod nje", otkrila je Bekerova tajnu svog misterioznog rođenja, koje je moralo ostati obavijeno velom misterije kako se ne bi narušio ugled prvog čoveka Amerike.

Nakon što je pronašla dokumenta da je zaista usvojena, Gledis je privela kraju postupak dokazivanja rodbinskih veza sa jednim od najintrigantnijih parova u novijoj istoriji, a ukoliko DNK test pokaže da je zaista Monro-Kenedi preko noći će postati milionerka, budući da se bogatstvo Merilin Monro procenjuje na 100 miliona dolara, dok se svake godine uveća za neverovatnih 5 miliona.

makonda-tracker