traži da mu vrati ćerke

Otac bliznakinja koje je usvojila Madona tvrdi da je prevaren: Nisam mogao ni da pretpostavim da ih više nikad neću videti (FOTO)

0
Kraljica popa odnedavno je presrećna majka šestoro dece, ali u ovom trenutku nije bezbrižna. Naime, otac dveju devojčica koje je nedavno usvojila javio se medijima i želi svoju decu nazad.

 

foto: Profimedia

Ocu bliznakinja je rečeno da su se Madoni dopale njegove ćerke i da želi da ih odvede i pruži im adekvatno obrazovanje. Mvale se konsultovao s porodicom svoje pokojne supruge, a svi su se složili da je to sjajna prilika.

 

Madona neutešna: Zvanično izgubila sina

 

Međutim, nakon što su devojčice napustile Malavi, Mvale je saznao da se one neće vratiti.

 

 

A post shared by Madonna (@madonna) on

 

On je, inače, otac sedmoro dece, a nakon što je njegova supruga Patricija preminula, on nije zaboravio na svoju decu već je naporno radio kako bi oni mogli da se obrazuju, a bliznakinje Stelu i Ester redovno je posećivao u sirotištu, u kojem su morale da žive zbog nemaštine.

Vozio sam bicikl po prašnjavom putu, putovao po dva sata u jednom smeru. Donosio sam im haljinice i poklone, a one bi sedele u mom krilu, jedna na svakoj strani krila, smejale se i igrale sa mnom...", priseća se Mvale.

 

 

makonda-tracker