ikona

Neponovljiva i jedinstvena Šer! Životna priča žene zvane feniks

0
U jeku spekulacija o konačnoj propasti i bankrotu, svi ipak iščekuju veliki povratak slavne Šer, koja je paralelno s turbulentnom pevačkom i glumačkom karijerom plutala nemirnim morima ljubavi. Iza sebe ima mnoštvo nagrada, dva braka i bezbroj emotivnih romansi, majka je sina i ćerke koja je pre nekoliko godina promenila pol i postala muškarac

 

foto: Profimedia

Raskršće

 

Buran period njenih tridesetih obeležili su brojni muškarci. Tokom razvoda od Sonija trajala je pevačicina dvogodišnja afera sa producentom Dejvidom Gefenom koji joj je pomogao oko promene izdavačke kuće. Ipak, 1975. godine, tek nekoliko dana posle zvaničnog razvoda, Šer se udala za rok muzičara Grega Almana. Ni taj brak nije prošao bez turbulencija. Samo sedam dana od venčanja tražila je razvod zbog njegovih problema s porocima, ali pomirili su se posle jednog meseca. Naredne godine dobili su i sina, Elajdžu Blua. Šer je u međuvremenu nastavila televizijsku saradnju sa Sonijem, budući da je to u tom trenutku bio dobar potez za njihove karijere. Njena naredna dva albuma, ‘76. i ‘77. godine, nisu dobro prošli kod publike, a neuspeh na poslu išao je ruku pod ruku s krahom drugog braka.

 

Životna priča Natali Vud: Misteriozna tragedija koju svet nije zaboravio (FOTO)

 

foto: Profimedia

Kao majka dvoje dece, Šer je znala kako mora da napravi izbor kada je reč o njenoj muzičkoj karijeri. Uprkos nekadašnjim željama da bude rok zvezda, prilagodila se aktuelnom ukusu i izdala disko-hit Take Me Home, kao i album istog naziva, koji je postigao momentalni uspeh. Najprodavanija ploča gotovo kroz čitavu polovinu 1979. godine obezbedila je pevačici povratak u velikom stilu i povela je na nov, neočekivani put.

 

foto: Profimedia

- Nikada nisam zamišljala da ću preći u disko-žanr, ali ovo je idealna muzika za ples. Svi vole ritam uz koji mogu da igraju – isticala je u to vreme Šer.

 

Upravo tada rađala se pop ikona kakvu danas poznajemo. Ipak, karakteristično za Šerin čitav život, nakon reda uspeha bio bi obavezan niz padova i novih podizanja. Muzička karijera stagnirala je nekoliko godina da bi kasnih osamdesetih ponovo uzela pun zamah.

 

makonda-tracker