šta vi mislite?

Ona ima SVE, ali niko ne smatra da je išta zaslužila: Da li ova slavna lepotica neopravdano zarađuje milione? (ANKETA)

0
Ljudi ili je vole ili mrze - ravnodušnih nema.

 

 

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

 

Tamnokosa manekenka od 2014. godine radi za poznatu agenciju IMG, iako se manekenstvom bavi od svoje 16. godine. Ali nećemo pogrešiti ako kažemo kako je tek prošle godine Bela počela da dobija ozbiljniju pažnju javnosti, koja je sve dotad bila na njenoj sestri.

 

Zbog ovog poteza je ceo Kan zanemeo: Evo zašto svi pričaju o sestri Điđi Hadid

 

U to vrijeme saznalo se i za njenu vezu s popularnim pevačem The Weekndom, koji ju je dodatno činio poznatom, a do kraja prošle godine, Bela je već osvojila titulu novog Viktorijinog anđela, što je prestižna titula u manekenskom svetu te nema devojke koja bi je odbila. Tada je i prekinula svoju dvogodišnju vezu, ali susret s bivšim nije mogla izbeći, jer je on nastupao na istom šou.

 

 

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

 

Iako se par zaljubljeno gledao, izgleda da je sve to bila dobra gluma, jer se šuška kako je u to vreme on već bio u vezi sa Selenom Gomez, koja je inače bila Belina dobra poznanica. Ali pre nego je manekenka počela da nervira javnost svojim detinjastim ponašanjem, mnogi su komentarisali kako ima loše hodanje na Viktorija Sikret pisti i neku vrstu mlakoće, čime su šuškanja o tome kako definitivno nije zaslužila tu titulu postala još glasnija.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker