šta vi mislite?

Ona ima SVE, ali niko ne smatra da je išta zaslužila: Da li ova slavna lepotica neopravdano zarađuje milione? (ANKETA)

0
Ljudi ili je vole ili mrze - ravnodušnih nema.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Milioni obožavaoca, milioni na računu, slavne prijateljice, druženje s brojnim slavnim dizajnerima, urednicima i svetskim facama, donedavno i slavni dečko - izgleda da ova devojka živi život kao u bajci.

 

Jedna od najvećih svetskih zvezda zapravo se zove - Jelena: Evo zbog čega se ne predstavlja pravim imenom

 

Ona je rođena 9. oktobra 1996. godine u Los Anđelesu, a njeno ime je Izabela Hair Hadid. Međutim, celi svet je zna kao Belu Hadid, danas 20-godišnju manekenku, koja beleži sve više uspeha.

 

Bez obzira na bogatstvo koje zgrće bez razmišljanja, na prijatelje koji je okružuju, mnogi u svetu šou biznisa smatraju kako mesto na kojem je nije ona zaslužila, kao ni njena sestra Điđi.

 

 

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

 

Mnogi smatruju da ove dve devojke za svoju slavu mogu da zahvale samo majci, bivšoj manekenki i rijaliti zvezdi Jolandi Hadid, ali i Điđinoj bivšoj vezi s popularnim tin pevačem Kodijem Simpsonom, koji je dobro promovisao manekenku.

 

Najlepše žene sveta se okrenule protiv Kendal Džener: Da li je ona zaista zaslužila mesto na pisti? (FOTO, ANKETA)

 

Ali činjenica jest kako je plavokosa Điđi uvek bila nekako cenjenija i omiljenija nego Bela, za koju nije tajna da se malo doradila, kako bi izgledala bolje. Tako je Bela operisala nos, a tada kreće njen uspon.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

 

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

 

Tamnokosa manekenka od 2014. godine radi za poznatu agenciju IMG, iako se manekenstvom bavi od svoje 16. godine. Ali nećemo pogrešiti ako kažemo kako je tek prošle godine Bela počela da dobija ozbiljniju pažnju javnosti, koja je sve dotad bila na njenoj sestri.

 

Zbog ovog poteza je ceo Kan zanemeo: Evo zašto svi pričaju o sestri Điđi Hadid

 

U to vrijeme saznalo se i za njenu vezu s popularnim pevačem The Weekndom, koji ju je dodatno činio poznatom, a do kraja prošle godine, Bela je već osvojila titulu novog Viktorijinog anđela, što je prestižna titula u manekenskom svetu te nema devojke koja bi je odbila. Tada je i prekinula svoju dvogodišnju vezu, ali susret s bivšim nije mogla izbeći, jer je on nastupao na istom šou.

 

 

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

 

Iako se par zaljubljeno gledao, izgleda da je sve to bila dobra gluma, jer se šuška kako je u to vreme on već bio u vezi sa Selenom Gomez, koja je inače bila Belina dobra poznanica. Ali pre nego je manekenka počela da nervira javnost svojim detinjastim ponašanjem, mnogi su komentarisali kako ima loše hodanje na Viktorija Sikret pisti i neku vrstu mlakoće, čime su šuškanja o tome kako definitivno nije zaslužila tu titulu postala još glasnija.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

 

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

 

Činjenica jest kako su ona, Điđi i njihova najbolja prijateljica Kendal Džener zvezde društvenih mreža, s milionima sledbenika, a svaka njihova pojava izazove veliko interesovanje. Znala ona da hoda ili ne, Bela je Bela, a izgleda kako moda odavno više nije samo moda. Tako Bela može provocirati svog bivšeg dečka pokazivanjem srednjeg prsta na Instagramu, ali biće više njenih zaluđenih obožavatelja, nego onih koji će smatrati da se ne ponaša damski, a njezin potez odmah će preneti svi mediji te okomiti se na novopečene golupčiće, koji su joj se nalazili iza leđa.

 

Điđi Hadid: Rekli su mi da moram da smršam ako želim da se bavim modelingom

 

Takva je Bela Instagram zvezda, a sada zamislite koliko njenih obožavatelja kupuje proizvode, koji dotična reklamira. Kako god bilo, za manekenku je 2017. godina počela sjajno, ako zanemarimo ljubavne probleme. Sve je traženija i popularnija, a postala je i modna ikona, zbog čega uskoro izbacuje i vlastitu modnu liniju. Njene kreacije u međuvremenu su postale provokativnije, što dodatno privlači pažnju, a njene gole grudi odavno su prestale biti senzacionalna vest.

 

 

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

 

Bela i Điđi imaju i brata Anvara, koji je takođe model, kao i dve polusestre, pa nam tek ostaje da vidimo šta će Hadidovi sledeće da urade...

 

makonda-tracker