pored njega blista

On je sve ono što Ben Aflek nije - buckast, plavokos, URNEBESAN: Paparaci uhvatili Dženifer u društvu poznatog voditelja (FOTO)

0
Lepa glumica, koja je protekle dve godine imala turbulentan odnos sa suprugom Benom Aflekom, trenutno uživa u zabavnijem društvu.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je otkriveno da je glumac prevario suprugu s njihovom dadiljom i da je zavisnik od kocke i alkohola, Dženifer Garner podnela je zahtev za razvod.

 

Roditelji troje dece - Vajolet, Serafine i Samjuela - ostali su, međutim, bliski i često su se viđali zbog svojih mališana, a američki mediji su spekulisali da su svojoj ljubavi pružili još jednu šansu i čak da je Dženifer ponovo u drugom stanju.

 

Mračna tajna skrivana godinama ili samo zlonameran trač? Holivudom se širi neverovatna priča o Dženifer Garner! (ANKETA)

 

Ipak, njihov odnos daleko je od idealnog, pa su tako paparaci pre izvesnog vremena fotografisali (bivši?) par tokom svađe, a Dženifer nije skrivala suze.

 

foto: Profimedia

Još uvek nije najjasnije jesu li Dženifer i Ben još uvek zajedno, ali jedno jeste - Aflek nije jedini muškarac u njenom životu. Postoji, naime, neko s kim glumica rado provodi vreme i pri tome ne skida osmeh s lica!

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani.

 

makonda-tracker