pored njega blista

On je sve ono što Ben Aflek nije - buckast, plavokos, URNEBESAN: Paparaci uhvatili Dženifer u društvu poznatog voditelja (FOTO)

0
Lepa glumica, koja je protekle dve godine imala turbulentan odnos sa suprugom Benom Aflekom, trenutno uživa u zabavnijem društvu.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je otkriveno da je glumac prevario suprugu s njihovom dadiljom i da je zavisnik od kocke i alkohola, Dženifer Garner podnela je zahtev za razvod.

 

Roditelji troje dece - Vajolet, Serafine i Samjuela - ostali su, međutim, bliski i često su se viđali zbog svojih mališana, a američki mediji su spekulisali da su svojoj ljubavi pružili još jednu šansu i čak da je Dženifer ponovo u drugom stanju.

 

Mračna tajna skrivana godinama ili samo zlonameran trač? Holivudom se širi neverovatna priča o Dženifer Garner! (ANKETA)

 

Ipak, njihov odnos daleko je od idealnog, pa su tako paparaci pre izvesnog vremena fotografisali (bivši?) par tokom svađe, a Dženifer nije skrivala suze.

 

foto: Profimedia

Još uvek nije najjasnije jesu li Dženifer i Ben još uvek zajedno, ali jedno jeste - Aflek nije jedini muškarac u njenom životu. Postoji, naime, neko s kim glumica rado provodi vreme i pri tome ne skida osmeh s lica!

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani.

 

 

foto: Profimedia

Kako javljaju američki portali, glumica često provodi vreme s Britancem Džejmsom Kordenom. Ovaj šarmantni komičar i voditelj koji trenutno u Americi vodi popularan tok-šou zbližio se sa Dženifer, pa nije retkost sresti ih zajedno.

 

Dirljiva ispovest Dženifer Garner nakon razvoda od Bena Afleka: Ponovo bih mu trčala u zagrljaj

 

Tako najnovije fotografije komičara i glumice otkrivaju da oni uživaju u šetnjama kalifornijskim Brentvudom, opušteno obučeni, i to u društvu svoje dece. Korden je sve vreme držao za ruku svog petogodišnjeg sina Maksa i nosio njegov rančić, dok je Dženifer ispijala kafu.

 

foto: Profimedia

Mediji su ranije javili da njihova deca pohađaju istu školu, pa ovo dvoje poznatih zajedno ide po svoje mališane.

 

Ipak, verovatnoća da Džejms na još prisniji način teši Dženifer zbog Afleka nije velika - glumica i komičar najverovatnije su samo prijatelji, s obzirom na to da je Korden već pet godina u srećnom braku sa Džulijom Keri.

makonda-tracker