seksepilna trudnica

Njene golišave fotografije su tema dana u svetu: Naga i u poodmakloj trudnoći izgleda bolje od 90 odsto žena (FOTO)

0
Ko kaže da trudnice ne mogu da budu seksepilne? Samo jedan pogled na najnovije fotografije lepe oskarovke razuveriće sve koji to tvrde.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka glumica Natali Portman ponosna je mama dečaka Alefa Portmana-Milpida, a trenutno iščekuje rođenje svog drugog deteta.

 

Tridesetpetogodišnja glumica odlučila je da ovekoveči svoju drugu trudnoću na spektakularalan način: kroz omaž svojoj slavnoj koleginici Demi Mur, pozirajući za Eni Libovic, omiljenu fotografkinju poznatih.

 

Natali Portman na dodeli Zlatnih globusa, foto: Profimedia

Portmanova se, naime, fotografisala za naslovnu stranu magazina Vanity Fair, za koju je pozirala bez odeće, ogrnuta čaršavom koji prekriva njene grudi i zadnjicu.

 

Bolno iskrena Natali Portman: Shvatila sam to odmah, ali nisam ništa rekla jer je to u Holivudu tabu (FOTO)

 

Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste da, osim trudničkog stomačića, baš ništa drugo ne ukazuje na to da je Natali u drugom stanju!

 

 

Nastavak pogledajte na sledećoj strani.

 

 

 

A photo posted by Ingrid & Isabel (@ingridandisabel) on

 

Njena ramena su lepo izvajana, kosa i koža joj izgledaju besprekosno, ne bi se reklo da je ijedan deo njenog tela otečen i zrači samopouzdanjem koje nemaju ni najvitkiji modeli na svetu. 

 

Poznate dame započele revoluciju: Dopada li vam se sve popularniji način oblačenja trudnica? (ANKETA)

 

Ova fotografija mnoge je podsetila na čuvenu naslovnicu slavnog magazina koju je svojom lepotom uveličala glumica Demi Mur, koja je svojevremeno pozirala naga i pomerila granice prikazivanja ženskog tela u drugom stanju.

 

 

A photo posted by Demi Moore (@demi.moore) on

 

makonda-tracker