Više od 30 godina ljubavi

Nikada nije bio jedan od dobrih momaka, ali je zato UVEK bio veran: Ovo je zgodna plavuša koja je u potpunosti omađijala Kita Ričardsa (FOTO)

0
Peti Hensen i Kit Ričards venčali su se u Meksiku 18. decembra 1983. godine. U autobiografiji, Ričards je napisao da je bio zapanjen što je Peti bila spremna da se druži sa njim i prati ga u svakoj situaciji, ali i da se prvi susret sa njenim roditeljima završio katastrofalno, tako što se Kit naljutio tokom večere za Dan zahvalnosti i razbio svoju gitaru o sto!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Legendardni gitarista Kit Ričards i bivša manekenka Peti Hensen su se upoznali u jednom noćnom klubu 1979. godine, kada je ona bila na vrhuncu slave u svetu modelinga. Zgodna plavuša je nestašnog Kita odmah oborila s nogu i ljubav se brzo rodila. Divna romansa traje već 37 godina.

 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Venčali su se 18. decembra 1983. na Kitov 40. rođendan u Meksiku.

 

Kit Ričards: Kuća na nebu iz koje se vidi ceo Menhetn

 

U autobiografiji "Život", Ričards je napisao da je bio zapanjen što je Peti bila spremna da se druži sa njim i prati ga u svakoj situaciji, ali i da se prvi susret sa njenim roditeljima završio katastrofalno, tako što se Kit naljutio tokom večere za Dan zahvalnosti i razbio svoju gitaru o sto.

 

foto: Profimedia

Ona je fizički najdivnije i najlepše biće na svetu. Ali, to nije to! Lepota svakako pomaže, ali radi se o njenom umu, njenoj radosti života i tome što misli da je ovaj razbijeni džanki momak koga voli. Na sedmom sam nebu i piškim u gaće zbog toga", napisao je Ričards u "Životu" o prvim danima veze sa Peti.

Njih dvoje danas imaju dve ćerke, Teodoru i Aleksandru i sudeći po fotografijama, deluju nikad zaljubljenije! Ona je ostala uz njega uprkos svim njegovim ludorijama a on je, za uzvrat, uvet znao kako da joj izmami osmeh na lice.

 

foto: Profimedia

Kit me je spasao, njegova ljubav i razumevanje su me uvek ispunjvali pozitivnom energijom, uvek mi je davao nadu i spas mi je od depresije sa kojim se oduvek borim", kaže Pati Hansen.

makonda-tracker