Strah

Mučna bitka Ume Turman za starateljstvo nad ćerkom: Prvi dan suđenja obeležila psihička oboljenja i mešavina alkohola i lekova, sve na štetu slavne glumice

0
Uma Turman i njen bivši partner Arpad Buson bore se za starateljstvo nad ćerkicom Lunom Florens. Buson je na došao i više nego "naoružan", jer je čitav prvi dan suđenja protekao u stravičnom "rešetanju" popularne glumice.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok je ispitivao sudskog psihologa advokat bivšeg partnera Ume Turman pitao je Arpada Busona da li mu je njegov klijent objasnio da Turmanova ima ozbiljnu psihičku bolest i da je to bila okosnica konflikta. Doktorka Sara Vejs je potvrdila da joj je to nekoliko puta rečeno, kao i da je Busonove reči navela u izveštaju.

 

Onda joj je postavljeno pitanje o tri leka koja Uma Turman pije zbog depresije, anksioznosti i nesanice i kako oni deluju u kombinaciji s alkoholom koji glumica navodno pije istovremeno. Tada je Umin advokat uložio prigovor i zaustavio dalje ispitivanje. Lekovi koje Uma trenutno uzima, po navodima Busonovog advokata, su triazolam, velbutrin i klonopin. Pisholog Sara Vejs je kasnije, u unakrsnom ispitivanju rekla da Uma ima poremećaj smanjene pažnje i hiperaktivnosti, kao i blag poremećaj funkcija učenja, ali da nema poremećaje lične prirode.

 

Uma Turman: O nastavku filma Kill Bill, majčinstvu i karijeri

 

Na suđenju koje se odigralo juče, Busonov advokat je rekao i da njegov klijent nije zadovoljan školom koju je Uma izabrala za njihovo dete jer su u njoj učenici "prljavi i aljkavi".

 

foto: Profimedia

Sve se zahuktalo još na samom početku, kada je doktorka Vejs rekla da Turmanova i Buson ne smeju da budu u istoj prostoriji u prisustvu ćerke. Ona je objasnila da je njihov odnos toksičan i da bi dete trebalo zaštititi od od toga.

 

makonda-tracker