Uma Turman: O nastavku filma Kill Bill, majčinstvu i karijeri

0
Glumica Uma Turman pozirala je za naslovnicu januarskog izdanja magazina Gotham, a za ovaj magazin govorila je o navodnom snimanju trećeg dela filma Kill Bill, kao i o održavanju balansa između karijere i porodice.
Uma Turman, foto: Gotham
Uma Turman, foto: Gotham

Četrdesetdvogodišnja glumica fotografisala se za naslovnicu januarskog broja magazina Gotham, a za ovaj časopis, između ostalog, otkrila je da li je zaista u planu snimanje trećeg dela filma Kill Bill.

- Ta priča je odavno objavljena, ali ja još uvek nisam dobila scenario. Kventin Tarantino zna, svi znamo da bi trebalo snimati i nadamo se da će biti trećeg dela. Juče sam nakon osam godina ponovo odgledala prvi deo tog filma i bila sam iznenađena. Jako sam samokritična i trebalo je da prođe deset godina da bi mi se dopalo nešto što sam tada uradila – rekla je Turmanova.

Slavna glumica koja je u julu ove godine dobila treće po redu, ali prvo dete sa verenikom Arpadom Basonom, izjavila je da teško uspeva da uskladi porodične obaveze sa poslovnim.

- Na neki način su mi smešna pitanja o balansu između porodice i posla – ja mislim da ne postoji balans. Potpuno sam posvećena porodici, a kada treba da iskoristim energiju van kuće na to gledam kao izazov. Velika je razlika između toga što želim i što mogu da uradim. Kada sam bila mlađa i postala majka, mislila sam da ne mogu da radim ništa pored toga. Bila sam iscrpljena. Osećala sam se krivom i plašila se da radim, a isto sam se tako osećala i ako ne radim. Sve to je veoma iscrpljujuće, ali mislim da se lakše nosim sa tim sada kada sam starija – otkrila je glumica.

Turmanova je dodala da zbog porodičnih obaveza nije stizala da se posveti poslu, ali ono što je uspela da uradi jeste film Playing for Keeps, komedija objavljena početkom decembra.

- Nisam mnogo radila zato što sam dobila bebu ove godine, ali ono što sam uspela da uradim jeste komedija Playing for Keeps, čije snimanje je bilo jako zabavno. Takođe, bila sam u Nemačkoj kako bih snimila monolog za film Nymphomaniac Larasa von Triera. Nisam nimfomanka, ali biće putpuno skandalozno – otkrila je Uma i dodala da u budućnosti planira da osveži svoju karijeru.

 

Tijana Radovanović

makonda-tracker