kraj mamadžera je blizu

Tek sad je shvatila da je godinama iskorišćava: Kim Kardašijan menja imidž i izbacuje majku iz poslovnih planova!

0
Šuškalo se je Kris Džener mozak svake operacije zbog koje se njene ćerke nađu u medijima, uključujući i čuveni snimak seksa, i da je u poslu nemilosrdna. Čini se da "njen najskuplji proizvod" to tek sad uviđa.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako piše Inquisitr, Kim je već počela polako da isključuje majku iz poslovnih planova, posebno kada je reč o menadžmentu, za koji je Kris Džener zadužena.

 

Sve ove fotografije imaju nešto zajedničko - primećujete li šta? Kim Kardašijan je ponovo na Instagramu i zbog OVOGA niko ne gleda njene obline (FOTO)

 

Navodno je tokom skoro tri meseca koliko je provela u medijskoj tišini Kim imala vremena da dobro razmisli o svom životu i karijeri i shvatila da je Kris iskorišćava kako bi izgradila brend Kardašijan.

 

Sudeći po pisanju sajta Radar Online, Kim je dosta toga da je svi znaju kao ultraglamuroznu i razmaženu Kardašijanku koja mlati novcem, a da bi drastično promenila imidž potrebno joj je da se distancira od svoje majke i menadžera Kris Džener.

 

Izvor blizak Kim Kardašijan tvrdi da je starleta misli da je ju je Kris iskoristila kako bi došla do položaja na kojem je danas.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker