novi dečko

Frajer za kojim sve žene uzdišu: Britni Spirs nastavila druženje iza kamera sa prezgodnim manekenom iz spota? (FOTO)

0
Pop zvezda se nije oglašavala po ovom pitanju, ali ako je sudeći po fotografijama koje su procurele na internetu, ali i onima koje su im se "omakle" na društvenim mrežama, ovaj par poslednjih par nedelja itekako uživa u ljubavi!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je pre nekoliko dana svet potresla lažna vest o pogibiji Britni Spirs, pevačica je pokazala da je bolje nego ikad i zagolicala maštu mnogih koji veruju da je nakon snimanja spota za pesmu Slumber party nastavila druženje sa zgodnim manekenom i iza kamera.

 

Vest koja je srušila internet: Preminula Britni Spirs?! (FOTO)

 

U pitanju je 22-ogodišnji Sem Asgari, Iranac koji već devet godina živi u Americi i lični je trener, maneken i glumac, a šuška se i novi dečko Britni Spirs. 

 

 

Naime, maneken je u nekoliko navrata na svoj Instagram profil postavljao fotografije sa pop pevačicom, jednom sa zajedničke večere u dvoje, a potom i kratku video- čestitku koju su snimili za Božić.

 

Ovaj raj na zemlji je odbacila Britni Spirs: Zavirite u vilu koja oduzima dah (FOTO)

 

Međutim, već posle nekoliko minuta, Sem je brisao sve dokaze sa interneta. Pratioci na njihovim Snepčet profilima mogli su da uživaju u zajedničkim klipovima koje je par već nekoliko puta postavljao na ovu mrežu. 

 

 

Par je fotografisan u zajedničkom društvu od stane paparaca, ali ni Britni ni Sem još uvek nisu potvrdili svoju vezu u javnosti. 

makonda-tracker