Ne pogađaju ga kritike

Više nije Sam u kući, i ponosno šeta unaokolo s pristićima u boji: Ja mu lakiram nokte kako bih zaradila i preživela (FOTO)

0
Mekoli Kalkin, uprkos glasinama da je besposličar koji živi od stare slave, ludo se zabavlja, i to ne sa bilo kim. Naime, glumac rado provodi vreme sa ćerkom pokojnog Majkla Džeksona, a jednu od mnogih zajedničkih dogodovština Paris je podelila je putem društvenih mreža sa čitavim svetom.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Po društvenim mrežama kruži fotografija glumca Mekolija Kalkina na kojoj se vidi kako se zabavlja sa osamnaestogodišnjom lepoticom Paris Džekson, ćerkom pokojnog Majkla Džeksona, kojoj je inače kum.

 

foto: Profimedia

Kada ju je upoznao Mekoli je imao samo 11 godina, a sa njom voli da izlazi u noćni provod.

 

Majkl Džekson: Ima li kraja misterijama?

Mekoli nije moj model za nokte. On je samo hipster, a ja mu lakiram nokte kako bih zaradila i preživela", prokomentarisala je Paris kraj fotografije se vidi kako zvezdi filma "Sam u kući" lakira nokte na nogama.

foto: Profimedia

Poznajemo se dugi niz godina i volim je kao pravu sestru", rekao je glumac, koji se sa svojom kumom ludo zabavljao na Menhetnu.

Mekolija ne pogađaju kritike da je besposličar koji se samo drogira i živi na staroj slavi. Takođe, on kaže da mu nije žao što nije nastavio uspešnu karijeru.

 

foto: Profimedia

Danas nastupa sa svojim bendom The Pizza Underground i kaže da se više ne drogira.

 

Mekoli Kalkin: Posrnuće zlatnog dečaka Holivuda

Samo pušim marihuanu, sad sam u penziji", izjavio je Mekoli.

makonda-tracker