Slom za slomom

Odvela dete posle samo mesec dana i slomila mu srce: Potresan snimak Roba Kardašijana munjevito se širi svetom (FOTO, VIDEO)

0
Tek jedan mesec pošto je donela na svet njihovu ćerkicu Drim, Blek Čajna napustila je porodični dom koji je delila s jedinim muškarcem u klanu Kardašijanovih, a posledice tog čina mogle bi potpuno da unište Roba.
foto: Instagram
foto: Instagram

Tako da... Ne osećam se tako dobro i...", govori Rob kroz zube, očiju punih suza u snimku koji je objavio na društvenoj mreži Instagram.

 

A video posted by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on

Žao mi je što sam ovoliko otvoren, ali ne osećam se dobro nakon što sam video Čajnine poruke o meni i njenim planovima. Nikada u životu mi srce nije bilo ovako slomljeno", napisao je Kardašijan u opisu ovog snimka. "Moja bebica je stara jedan mesec, a Čajna ju je odvela i napustila ovaj predivni dom koji samo što sam kupio za nas. Baš pred Božić. Neko kome sam dao ceo život. Voleo sam svaki inč te žene."

Nort i Sejnt su upravo postala normalna imena: Zbog imena nove devojčice u klanu Kardašijanovih Tviter UMIRE OD SMEHA (FOTO)

 

O čemu je, naime, reč? Kako pišu američki portali, bivša striptizeta napustila je mlađeg brata Kim Kardašijan i odvela njihovu ćerkicu Drim. Na svojim profilima na društvenim mrežama nazvala je Roba "lenjim", "debelim" i "nesigurnim".

 

makonda-tracker