život porodice

Od javnosti su krili čak i pol druge bebe, a njeno ime i dalje nije poznato: Poznati par prvi put u javnosti s oboje dece (FOTO)

0
Glumac Rajan Rejnolds i glumica Blejk Lajvli nedavno su drugi put postali roditelji, a prvi put su se kao porodica na nekom holivudskom događaju pojavili u velikom stilu.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zgodni Kanađin dobio je juče svoju zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih, a ceremoniji njenog otkrivanja prisustvovao je u društvu svoje supruge i koleginice Blejk Lajvli i njihove dece.

 

Blejk Lajvli će biti veoma, veoma ljuta: Rajan Rejnolds slučajno otkrio kog je pola njihovo drugo dete

 

Kada se plavokosa glumica nedavno porodila, par je insistirao na privatnosti toliko da nisu otkrili čak ni kog je pola njihovo drugo dete, a tek nedavno je procurela informacija da su Rajan i Blejk dobili još jednu devojčicu.

 

foto: Profimedia

Iako oni štite svoju privatnost od predstavnika "sedme sile", ovako važan trenutak u Rejnoldsovom karijeri glumac je poželeo da podeli s najvažnijim damama u svom životu, pa su mu na otkrivanju zvezde društvo pravile Blejk i njihove mezimice Džejms i devojčica čije ime još uvek nije poznato javnosti.

 

Blejk Lajvli oduševila mame: Nije u redu isticati da zvezde lepo izgledaju posle porođaja! (ANKETA)

 

foto: Profimedia

Rajan Rejnolds izgledao je fenomenalno u tamnom odelu i jesenjem kaputu, dok je njegova lepa supruga blistala u dugačkoj haljini plave boje.

 

 

makonda-tracker