sve zarad skrivenog cilje

Zla namera i gnusna laž isplivale na površinu: Prezrećete Anđelinu kada saznate zašto je optužila Breda da je zlostavljao decu!

0
Na putu do ostvarenja svog sna, koči je jedino to što trenutno ne može da odvede decu iz zemlje, sve dok ne dobije apsolutno starateljstvo
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Anđelina Džoli trenutno ima cilj kada je reč o tvrdnjama da je njen bivši suprug Bred Pit zlostavljao jedno ili više njihove dece - želi da se sa decom odseli u London, i tamo zauzme jednu od najjačih pozicija u Ujedinjenim Nacijama, rekli su izvori bliski holivudskim zvezdama za TMZ, a preneo je Stil.kurir.rs.

 

Ovaj portal preneo je da je nekoliko dobro upućenih izvora reklo da se Bred i Anđelina više od godinu dana pre rastanka nisu slagali, i da je ona sve vreme tražila povod da se razvede i prigrli svoj posao iz snova, sa sve šestoro dece.

 

Ona je svesna da će to biti nemoguće, osim ako zajedničko starateljstvo ne bude pod znakom pitanja, na Bredovu štetu.

 

U kritičnom stanju: Anđelina Džoli ima samo 34 kilograma, preti joj zastoj srca! (FOTO)

 

Anđelina je Odeljenju za zaštitu dece i porodice u Los Anđelesu prijavila da je Bred brutalno zlostavljao njihovog sina Medoksa u privatnom avionu, i još nekoliko situacija u kojima je decu doveo opasnost. Glumac to izričito poriče, a iako je policija pokrenula istragu, ubrzo ju je i okončala, jer nije bilo nikakvih dokaza da se bilo kakvo zlostavljanje dogodilo.

 

Nastavak pročitajte na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker