Ugroženo zdravlje

U kritičnom stanju: Anđelina Džoli ima samo 34 kilograma, preti joj zastoj srca! (FOTO)

1
Kako strani mediji navode, Anđelina je ponovo drastično smršala i pretvorila se u "kost i kožu", a njena kilaža dostigla je šokantnih 34 kilograma!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Nakon što su nadležne službe procenile da Bred Pit nije nije kriv za navodno fizičko maltretiranje sina Medoksa, Anđelina živi pod ogromnim stresom i jedva da išta jede.

 

Zavirite u 35 soba čistog luksuza: Anđelina Džoli i Bred Pit prodaju bajkovit dvorac u kome su se venčali! (FOTO)

 

Kako navode njeni prijatelji, ona puši dve kutije cigara dnevno, što joj dodatno ubija ionako minimalni apetit.

 

foto: Profimedia

- Anđelina je spala na samo 34 kilograma, ruke su joj toliko mršave, poput čačakalica. Što je još gore, ona se sve više topi svakog dana. Ukoliko nešto hitno ne preduzme, i počne da jede, bojim se da će završiti u bolnici gde će je hraniti na cevčicu - navodi izvor blizak glumici.

 

Dok sa Bredom Pitom vodi pravu bitku: Anđelina Džoli obnavlja vezu sa bivšom devojkom? (FOTO, VIDEO)
 

Njujorški kardiolog Stjuart Fišer kaže da je Anđelina stigla do "tačke bez povratka" i da joj je zdravlje ozbiljno ugroženo, dok njegov kolega Gejb Mirkin smatra da će glumici otkazati srce ukoliko nastavi sa ovakvim načinom života.

 

foto: Profimedia

- Anđelina je van sebe od besa nakon što je Bred oslobođen krivice za zlostavljanje deteta i užasava je činjenica da bi njih dvoje mogli da podele starateljstvo nad decom. Zbog toga je pod stalnim stresom, preskače i one retke obroke, i kao i obično, ne sluša savete njenih najbližih koji su uplašeni za njen život - rekao je jedan od prijatelja slavne glumice.

 

makonda-tracker