Potresno

Ono od čega je moj otac čitav život zazirao desilo se i meni: Tim Rot otkrio da ga je silovao deda (FOTO)

0
Ovaj glumac je pre skoro dvadeset godina režirao film u kom je akcenat stavio na dečaka kog zlostavlja otac. Mnogi su zato pretpostavili da je inspiraciju za scenario našao u sopstvenom iskustvu. Međutim, to ipak nije bio slučaj...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanski glumac Tim Rot već je u prošlosti otvoreno govorio o tome da je kao dete bio zlostavljan, ali sada je u intervjuu za "Guardian" otkrio identitet svog zlostavljača.

 

foto: Profimedia

Moj otac je pretrpeo zlostavljanje kao dete. On je bio zlostavljano dete. Imao je užasno detinjstvo, zbog čega je ovu temu shvatao veoma ozbiljno", rekao je Rot u nedavnom intervjuu.

Otac me je zlostavljao kada sam imala sedam godina!

 

foto: Profimedia

Rot je pre skoro dvadeset godina režirao film "The War Zone", u kom je akcenat stavio na dečaka kog zlostavlja otac, zbog čega su mnogi pretpostavili da je glumca inspiraciju za scenario našao u sopstvenom iskustvu. Međutim, to ipak nije bio slučaj.

 

foto: Profimedia

On je bio zlostavljan i ja sam bio zlostavljan. Ali ono od čega je čitav život zazirao desilo se i meni. Mene je zlostavljao njegov zlostavljač, koji je bio njegov otac.

 

On je bio prokleti silovatelj. Ali niko nikada nije reč rekao o tome, jer niko nije znao šta treba da uradi. Zbog toga sam snimio taj film", objasnio je Rot.

makonda-tracker