Razvod se izmiče kontroli

Bred Pit se viđa sa glumicom, podjednako slavnom kao Anđelina Džoli? Na ljubavnom planu mu možda cvetaju ruže, ali deca ga više ne zovu TATA... (FOTO)

0
Telohranitelj Kris Herzog, koji radi za obe porodice, kao i za Anđelininog oca Džona Vojta kaže da Bredove dve posete uz nadzor socijalne službe nisu protekle baš najbolje...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni glumac Bred Pit, trenutno u žiži javnosti zbog razvoda velike Branđeline, od Anđeline Džoli, živi u ubeđenju da njegova uskoro bivša supruga negativno utiče na njihovu decu, te da ga mališani zbog toga više ne vole.

 

Anđelina iz straha postavila uslove: Deca su pod isključivo mojim starateljstvom sada, a TI moraš da uradiš OVO (FOTO)

 

Naime, telohranitelj Kris Herzog otkrio je da njihovo druženje nije bilo kako treba, te da je sa jednog Bred izjurio besan.

 

Perverzne igrice u krevetu, krv, pretnje: Bred Pit odao psihijatru mračne tajne o životu s Anđelinom Džoli?

Bred je besan. Koliko sam čuo od Džona deca su se okrenula protiv njega, navodno ne žele da razgovaraju s njim i ne žele da ga zovu tata. Imali su dva druženja u Los Anđelesu uz nadzor socijalne sulžbe i nijedno dete nije htelo da priča sa njim.

foto: Profimedia

Izjurio je drugi put besan, to je bila kap koja je prelila čašu. Mislim da se razvod izmiče kontroli", izjavio je Herzog.

Situacija Branđelina se naglo pogoršala, deca žestoko podeljena: Paks i Šajlo žele da žive sa ocem, nizašta drugo ne žele ni da čuju! (FOTO)

 

Telohranitelj takođe tvrdi da je Bred počeo da viđa sa jednom slavnom glumicom. Iako nije otkrio njen identitet, rekao je da je podjednako slavna kao Anđelina Džoli.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker