glavna tema u holivudu

Nort i Sejnt su upravo postala normalna imena: Zbog imena nove devojčice u klanu Kardašijanovih Tviter UMIRE OD SMEHA (FOTO)

0
Robert, jedini muškarac u najpoznatijoj porodici na svetu, i njegova verenica Blek Čajna postali su roditelji, ali to nije najzanimljiviji deo ove vesti.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svet je dobio još jednu damu s prezimenom Kardašijan, a mlađi brat slavnih sestara postao je otac. I njegova draga, inače bivša striptizeta, dobili su juče ćerkicu, koja je rođena carskim rezom oko devet sati izjutra.

 

To je Robovo prvo dete, dok Blek Čajna već ima sina Kinga Kaira iz ljubavi s reperom Tajgom, koji je, inače, trenutno u vezi s Robertovom polusestrom Kajli Džener.

 

Zbog ozbiljnih zdravstvenih problema ne sme više da rađa decu: Tuga u porodici Kardašijan (FOTO)

 

Gledaoci rijalitija slavnog para su, inače, mogli da prate porođaj uživo, a na internetu su se pojavile i prve fotografije ove devojčice.

Međutim, to nije ono o čemu ceo svet bruji - korisnicima društvenih mreža je daleko interesantnije ime koje su Robert i Blek Čajna odabrali za svoju devojčicu, a koje je sinoć bilo jedna od pet glavnih tema na društvenoj mreži Tviter!

 

makonda-tracker