roditelji zgroženi

Da li je ovo (ne)prikladno? Rijana objavila fotografiju sa sestričinom koja je zapanjila svet (FOTO, ANKETA)

0
Od rođenja neodoljive devojčice koja je dobila ime Madžesti, Rijana je veoma posvećena tetka i uživa u svakom trenutku koji s njom provede. Ipak, njihova najnovija fotografija je po mišljenju mnogih degutantna.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rijana je toliko opčinjena malom Madžesti da su svi njeni fanovi do sad imali mnogo prilika da je upoznaju: pevačica je često objavljivala fotografije kojima je otkrila da ona ponekad čuva ovu devojčicu, uživa u igranju s njom, vodi je na piknike, zabavlja na porodičnim okupljanjima, a jednom prilikom ju je odvela i na crveni tepih.

 

Ipak, ovog puta je, čini se, Rijana preterala - objavila je fotografiju na kojoj su ona i Madžesti nage i ljube se u usta. Dok su mnogi komentarisali da je fotografija simpatična, nije malo ni onih koji su istakli da su zgroženi i čak nazvali ovaj prizor dečijom pornografijom.

 

Nestala je bez traga i glasa: Rijanina alarmantna poruka podigla svetske zvezde na noge (FOTO)

 

Psiholog Džon Mejer je za Yahoo objasnio je da sasvim u redu da blizak član porodice bude bez odeće pred detetom i on čak smatra da je to korisno jer pomaže deci da prihvate svoje telo i razlike među ljudima.

 

Što se poljupca tiče, dr Mejer ističe da to treba posmatrati samo kao izražavanje naklonosti.

 

Ipak, svaki put kada neka poznata dama uradi nešto slično, naiđe na osudu javnosti, a u sličnom problemu se nedavno našla i Viktorija Bekam.

 

 

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

 

makonda-tracker